ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Хрестик я відікрала...»

«Хрестик я відікрала...»

Певно, це безпрецедентний випадок у нашій юриспруденції: народний депутат судиться з прес–секретарем іншої партії через запис того у... «Фейсбуці». Ідеться про позивання «регіоналки» Інни Богословської до речника київської організації «Свободи» Олександра Аронця з вимогами не лише вибачитися, а й компенсувати 250 тис. грн. моральних збитків.

«Зоряні» настанови

«Зоряні» настанови

Перший тиждень роботи після канікул виявився для нардепів на рідкість врожайним на зустрічі з Президентом. Після довгоочікуваного виступу в стінах парламенту, де Віктор Янукович засвідчив євроінтеграційні прагнення України пріоритетом цієї сесії, позавчора надвечір гарант провів закриту зустріч із депутатами фракції у головному штабі ПР — аби домогтися одностайності в голосуваннях за «європакет».

«Губернатор» на виходi

«Губернатор» на виходi

Як стало вiдомо «Українi молодiй», Президент Вiктор Янукович уже пiдписав, але ще не оприлюднив указ про звiльнення Анатолiя Присяжнюка з посади голови Київської обласної державної адмiнiстрацiї.

Обличчя новітньої пацифікації

Обличчя новітньої пацифікації

Що спільного між міністрами освіти Дмитром Табачником та оборони — Павлом Лебедєвим? Їх поєднують однакові підходи в кадровій політиці, зокрема одна показова особа — такий собі Олексій Селіванов, який раніше «виховував» школярів усієї України, а тепер йому доручили виховувати всі Збройні сили України.

Всі статті рубрики