Тіло дісталося мільярдеру

Тіло дісталося мільярдеру

Коли коханий іде до іншої, то ще не відомо, кому пощастило, — так, перефразувавши слова з відомої російської пісні, могла б сказати супермодель кінця 1980–х Елль Макферсон. У 2005 році її цивільний чоловік Арпад Бюссон, із яким вони прожили разом майже десять років і мають двох синів, несподівано покинув сім’ю. Невдовзі його новою пасією стала кінозірка Ума Турман, котра народила Бюссонові дочку. Тоді Елль «тримала обличчя» й не показувала своїх емоцій на публіці, але чоловіків певний час намагалася уникати. Проте молодший за неї на шість років американський мільярдер Джеффрі Софер виявився наполегливим залицяльником, і зрештою серце австралійської красуні розтануло.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На пачках сигарет треба писати не «Куріння вбиває», а «Щасливі люди не курять». Ось це була б мотивація, ось це привід замислитися!

Як смартфон викрив злодія

Як смартфон викрив злодія

Стати жертвою злодія — досвід вельми неприємний, тим паче, якщо зникають одночасно гроші, телефони, документи і навіть одяг. Саме в таку халепу потрапила компанія молодих туристів із Німеччини, які вирішили розважитися на Ібіці. Прилетівши на популярний курорт увечері, вже за кілька годин друзі напідпитку полізли купатися в море. А повернувшись на берег, виявили, що всі їхні речі зникли.

Всі статті рубрики