Тіло дісталося мільярдеру

06.08.2013
Тіло дісталося мільярдеру

Коли коханий іде до іншої, то ще не відомо, кому пощастило, — так, перефразувавши слова з відомої російської пісні, могла б сказати супермодель кінця 1980–х Елль Макферсон. У 2005 році її цивільний чоловік Арпад Бюссон, із яким вони прожили разом майже десять років і мають двох синів, несподівано покинув сім’ю. Невдовзі його новою пасією стала кінозірка Ума Турман, котра народила Бюссонові дочку. Тоді Елль «тримала обличчя» й не показувала своїх емоцій на публіці, але чоловіків певний час намагалася уникати. Проте молодший за неї на шість років американський мільярдер Джеффрі Софер виявився наполегливим залицяльником, і зрештою серце австралійської красуні розтануло.

Утім через два роки пара розбіглася. Макферсон, яка в молодості за бездоганну фігуру отримала прізвисько Тіло й у свої 50 років має розкішний вигляд, нудьгувати на самоті не довелося. Але ще через півроку, в листопаді 2012–го, Джеффрі потрапив у катастрофу на Багамських островах: його гелікоптер розбився, і чоловік дивом вижив, втративши найкращого друга. Елль примчала до коханого в лікарню, доглядала його після тяжкої операції і збагнула, що він таки «той самий». Знову зійшовшись, вони вже більше не розлучалися і, щойно Софер оклигав, оголосили про заручини.

А днями зіграли й весілля. Церемонія відбулася на Фіджі в присутності лише найближчих друзів і родичів. Тепер Елль остаточно перебереться з Лондона, де ще з часів стосунків із Бюссоном проводила більшість часу і де навчаються її сини, 15–річний Флінн і 10–річний Ауреліус, до Флориди — в розкішний будинок нового чоловіка.