Чатував на мера

Чатував на мера

На мера Львова Андрія Садового минулої суботи двічі напав один і той самий молодик. Першого разу він ударив мера в обличчя, коли той близько 18–ї години йшов по площі Ринок до Ратуші. Другий раз — у спину, коли мер покидав роботу близько 22.30. Нападника затримано.

Атака на «Мангуста»?

Атака на «Мангуста»?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора військовий слідчий відділ Слідчого комітету Російської Федерації по Краснодарському гарнізону порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 352 Кримінального кодексу РФ — порушення правил водіння чи експлуатації військових кораблів, яке спричинило смерть людини. Нагадаємо, минулої середи в районі коси Должанська за нез’ясованих обставин зіткнулись маломірний плавзасіб типу «Тунець», на якому перебували українські рибалки, і катер берегової охорони прикордонної служби Росії. З п’ятьох рибалок удалося врятуватися лише одному. Тіла двох знайшли у четвер зранку. Ними виявились мешканці села Безіменне Новоазовського району Донецької області — 45–річний Юрій Бойко та 37–річний Дмитро Дороган. Пошуки ще двох чоловіків продовжувалися до вихідних. Лише у суботу їхні тіла вдалося виловити. Для опізнання до Єйська вирушили близькі загиблих. Там у реанімації Центральної районної лікарні перебуває і єдиний вцілілий — 49–річний Олександр Федорович. Повідомити про стан його здоров’я «УМ» у лікарні навідріз відмовились.

Терористи мимоволі?

Терористи мимоволі?

До серії вибухів, що сталися на території мусульманських мечетей у Бiрмiнгемi, можуть бути причетні два українці, які приїхали на стажування в компанію з виробництва програмного забезпечення Delcam. Як повідомляють представники британської поліції, молодих людей (одному 22 роки, іншому — 25) було заарештовано минулого тижня після того, як в інтернеті опублікували кадри камер зовнішнього спостереження. Українців на них нібито впізнали співробітники згаданої компанії.

Правоохоронцi проти правозахисникiв

Правоохоронцi проти правозахисникiв

Лише нещодавно ЗМІ повідомляли про погрози, які лунали на адресу члена громадської організації «Дорожнiй контроль», журналіста Олега Богданова. Тоді невідомі навіть спалили його автівку. А цiєї неділi приблизно о 19–й годині біля під’їзду будинку на Олега напали двоє невідомих спортивної зовнішності. Били на тротуарі на очах у дружини, дітей — усіх, хто в той момент перебував на подвір’ї. Очевидно, були повністю упевнені в безкарності.

Поцупили Перуна

Поцупили Перуна

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

20 липня до Києва повернувся язичницький бог–громовержець Перун. Двотонний ідол iз дуба Лисої гори, витесаний львівським скульптором Антоном Лубієм спеціально до Свята Перуна, пройшов центром столиці від самої кичери, зупинившись на місці пантеону слов’янських богів на Старокиївській горі, де минулоріч стояла попередньо зрубана вандалами скульптура цього язичницького бога.

Кредитний мезальянс

Кредитний мезальянс

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

При розлученні вже колишнi чоловiк та дружина будуть зобов’язанi удвох погасити кредит, взятий під час сімейного життя на використання спільно придбаного товару. Таке рішення Верховний Суд виніс під час розгляду однієї з цивільних справ.

Київ не засудив Врадіївку

Київ не засудив Врадіївку

Учора Шевченківський районний суд Києва ­закрив справу проти ініціатора вра­діївської ходи Василя Любареця, яку було порушено після того, як минулого четверга учасники ходи несанкціоновано розбили наметове містечко на майдані Незалежності. «Судді Наталі Волокитіній довелося закрити справу через відсутність складу адміністративного порушення», — розповів «УМ» правозахисник Денис Овчаров.

Всі статті рубрики