Блиск зірок і крадених діамантів

Блиск зірок і крадених діамантів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Каннський фестиваль, як завжди, намагається поєднувати відразу дві складові: арт–кіно та гламур. Щоправда, цього року від самого оголошення журі виглядає, що гламур може якщо й не перемогти, то принаймні вельми вплинути на кінцевий розподіл нагород.

Їм смішно, а нам хоч плач

Їм смішно, а нам хоч плач

Шлях молодого драматурга Оксани Савченко до української сцени проліг... через Лондон. Хтось назве цей факт повнісіньким абсурдом і звинуватить українських режисерів у тому, що ті впритул не бачать талановитих драматургів поруч...

Художник–жебрак. Никифор iз Криниці

Художник–жебрак. Никифор iз Криниці

Недоладний капелюх, вузенька смужка їжакуватих вусів, по–дитячому наївно відкопилена нижня губа і глибокий погляд крізь величезні круглі окуляри — це дивиться на нас зі своєї фотокартки лемко Єпіфаній Дровняк, більше відомий як Никифор Криницький.

«Євробачення»: босоногий тріумф

«Євробачення»: босоногий тріумф

Цьогорічний пісенний конкурс підтвердив сумну тенденцію — ім’я переможця вже вкотре називає не Європа у фіналі, а букмекери задовго до старту «Євробачення». Ще на початку квітня, як тільки пісні всіх майбутніх конкурсантів стали доступними у всесвітній мережі, букмекерські контори впевнено ставили на Данію, і маємо результат — 20–річна Емілі де Форест посіла перше місце у фіналі «Євробачення».

Всі статті рубрики