Там «Руссю» пахне...

Там «Руссю» пахне...

Учора — вперше після тривалої перерви — президент Росії Володимир Путін прийняв у гості Віктора Януковича. Рандеву відбулося в резиденції «Русь» у Завидові (Тверська область). Очевидно, що російський лідер прагнув дещо нейтралізувати вплив на Януковича минулого євроінтеграційного саміту в Брюсселі.

Збори з «музейним» душком

Збори з «музейним» душком

Так званий ХІІ з’їзд партії «Наша Україна», який пройшов минулої суботи під головуванням колишнього голови політради Сергія Бондарчука, прийняв рішення про самоліквідацію «НУ». Ніби доводячи абсурдність свого заходу, голов­ним «ліквідатором» партії Ющенка розкольники призначили його брата — Петра Ющенка.

Віддай мандат!

Віддай мандат!

Влада знайшла черговий спосіб позбавляти неугодних обранців депутатського мандата через суд. Новий прецедент стосується громадського захисника Юлії Тимошенко, нардепа Сергія Власенка. Адже спікер ВР Володимир Рибак подав до Вищого адміністративного суду подання щодо позбавлення відомого БЮТівця мандата через сумісництво депутатства і адвокатської діяльності. Питання Власенка Феміда розгляне сьогодні о 14.00.

ДіаЛОХ із країною–2

ДіаЛОХ із країною–2

Після тривалої перерви у спілкуванні з журналістами, що розтягнулася на 15 місяців, Президент України минулої п’ятниці провів прес–конференцію, на якій не обійшлося без конфузів, гострих та іронічних запитань. Проте варто відзначити, що прес–служба АП зробила все, аби Віктор Янукович був добре підготовленим до різких випадів опозиційних ЗМІ та зазнав якомога меншого дискомфорту від них.

Всі статті рубрики