Пат без компромісу

Пат без компромісу

Здавалося, вчора Верховну Раду мало бути розблоковано. На це сподівалися навіть самі опозиціонери, які забезпечують блокування президії. Напередодні пізно ввечері опозиційні фракції передали Голові ВР Володимиру Рибаку узгоджений текст змін до Регламенту, на підставі яких вони погоджувалися відновити робочі засідання Ради.

Колишній розкаже

Колишній розкаже

Незважаючи на те, що допит чергового свідка у справі про вбивство Євгена Щербаня слідчим суддею Печерського райсуду столиці перенесено на 4 березня, захисникам Юлії Тимошенко не вдається використати ці півтора тижня для ознайомлення та копіювання матеріалів справи у повному обсязі (наразі вони отримали лише шість томів, тоді як справа нібито нараховує 52). За словами адвоката екс–Прем’єрки Олександра Плахотнюка, «матеріали справи з’являються у ЗМІ раніше, ніж у захисту».

Один відтінок помаранчевого

Один відтінок помаранчевого

Колишній голова політради Сергій Бондарчук остаточно втратив контроль над «Нашою Україною». Після зняття з посади й виключення з лав партії він деякий час зберігав доступ до партійного сайту Razom.org.ua. Тепер пан Сергій остаточно втратив доступ і до сайту, і до партійної пошти, і баз внутрішньопартійних розсилок, і архівів електронних документів. «Без інформаційної підтримки його партійні інтриги не матимуть жодного ефекту», — повідомляє сайт «Нашої України», який перейшов до рук прибічників голови партії Віктора Ющенка і після технічної перерви знову запрацював.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики