Заіскрило... тричі

Заіскрило... тричі

Пожежу, яка сталася в ніч на 9 лютого, могла спричинити несправна електропроводка. «На мансардному поверсі близько 200 метрів передано фірмі, яка проводить ремонти. Проведена експертиза показала, що сталося коротке замикання», — заявив на прес–конференції заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.

На догоду іншим?

На догоду іншим?

5 лютого Київський апеляційний Господарський суд скасував ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство авіаперевізника. Таким чином, апеляційна скарга Бориспільської податкової інспекції «на упередження безпідставної ліквідації платника податків» частково задоволена.

Незамiнних таки немає

Незамiнних таки немає

Учора, до речі, уперше за кілька місяців протистояння, точніше вибивання зарплати у роботодавців, працiвники ТРК розповіли про наболіле колегам на засіданні прес–клубу під егідою місцевої організації Національної спілки журналістів. Ситуація справді патова: людям місяцями, а то й роками не виплачують зароблене. Напередодні вони, сімнадцять провідних репортерів і ведучих, змушені були вдатися до попереджувального чотириденного страйку.

А на десерт — цукерки

А на десерт — цукерки

Учні, яких доправили у Бобровицький районний територіальний центр екстреної медичної допомоги, скаржилися на нудоту, блювоту й різке підвищення температури. З 43 оглянутих медиками дітей 22 вихованців інтернату на Чернігівщині довелося госпіталізувати з попереднім діагнозом харчова токсикоінфекція.

«Кайф» із шафки

«Кайф» із шафки

Співробітники облуправління з боротьби з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) отримали оперативну інформацію, що в одній з аптек міста Золотоноша незаконно зберігають заборонені до вільного продажу медпрепарати. Коли оперативники прибули в аптеку й обстежили спеціально обладнане для таких медикаментів приміщення, порушень... не знайшли.

Рятувався між каструлями

Рятувався між каструлями

Кумедний випадок став­ся з 26–річним жителем Черкас, який вирішив розжитися дармовими грошима, вирвавши з рук місцевої жительки сумку. Пригода трапилася біля під’їзду багатоповерхівки по вулиці Гагаріна, де мешкала 39–річна жертва. На її крики про допомогу з двору прибігли двоє хлопців, які кинулися наздоганяти грабіжника. А той, заскочивши у під’їзд, побіг нагору, пробуючи відчиняти двері квартир. Одне з помешкань справді виявилося відкритим, тож зловмисник, недовго думаючи, чкурнув туди.

Сніг теплу — не перешкода

Сніг теплу — не перешкода

Зима поступово відступає, залишаючи по собі на згадку ожеледицю, сльоту, туман і купу опадів. За прогнозами синоптикiв, дощова, але тепла погода зберігатиметься до початку наступного тижня. Як зауважує директор «Укргідрометцентру» Микола Кульбіда, найхолодніше буде в західних областях: уночі температура становитиме від –1 до – 6 градусів, а в Карпатах позначки термометрів сягатимуть 6–12 градусів нижче нуля. Вдень температура триматиметься на позначці нуль градусів. В інших регіонах нічна температура буде вища 5 градусів тепла, денна — 2–7 градусів. Майже весна очікується в Криму, де термометри показуватимуть 10–12 градусів із позначкою плюс.

Справа на мільйон

Справа на мільйон

У справі екс–голови Зачепилівської райради Олега Токаря, з вини якого минулого року в дорожньо–транспортній пригоді загинув чоловік і були розбиті чотири іномарки, з’явилися нові подробиці. На черговому засіданні Індустріального суду Дніпропетровська родичі покійного заявили, що вимагатимуть від колишнього чиновника моральної компенсації в розмірі мільйон гривень. Відповідний цивільний позов вони вже подали до суду.

На газонах — не паркуватися

На газонах — не паркуватися

З 15 квітня вступає в дію нова редакція Правил дорожнього руху, прийнята 11 лютого на засіданні Кабміну. Уряд затвердив положення, згідно з яким усі автомобілі мають iз 1 жовтня по 1 травня їздити за межами населених пунктів з увімкненим ближнім світлом фар або ходовими вогнями.

Всі статті рубрики