НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знудило від «тушкованої» капусти

Знудило від «тушкованої» капусти

Партія «УДАР» звернулася до Вищої ради юстиції з вимогою розглянути непрофесійні дії суддів ВАСУ, які своїм рішенням про визнання недостовірними результатів виборів у округах №11 та 71 фактично позбавляють мандата депутатів, котрі вже прийняли присягу, — Олександра Домбровського та Павла Балогу. Про таке рішення «УДАРу» повідомила прес–служба партії. На захист своїх колег з протилежного «табору» стали не тільки «кличківці», а вся парламентська опозиція. «Попри те, що депутати Балога та Домбровський не належать до опозиції, сьогодні, коли їх цькують за небажання приєднатися до Партії регіонів, опозиція докладе всіх зусиль, аби протистояти цьому тиску на колег», — йдеться в повідомленні прес–служби «УДАРу». Справді, нечуваний в Україні прецедент — позбавляє депутатства не Верховна Рада, а суд!

Трагедія Тимошенко чи наш iз вами діагноз?

Трагедія Тимошенко чи наш iз вами діагноз?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Важко писати цей матеріал, але, напевно, потрібно. Розумію, що він викличе величезну емоційну реакцію. Емоційну, однак чи розсудливу? Реакцію, яка більше стосуватиметься автора чи, точніше, авторів цього матеріалу, ніж суті справи, — така вже політична культура нашого суспіль­ства. Бо все, що пов’язане з Юлією Тимошенко, нею ж iз самого початку сформатовано винятково як емоція.

Доля зрадникiв

Доля зрадникiв

Перегорнуто ще одну, очевидно, останню сторінку iнтриг i зрад у «Нашiй Українi». Перелом на користь здорових демократичних сил відбувся 9 лютого на засіданні полiтради за участі лідера партiї Віктора Ющенка. Одноголосно полiтрада звiльнила свого голову Сергія Бондарчука. На період до чергового з’їзду 18 травня його обов’язки виконуватиме Зіновій Шкутяк. А тим часом «нашоукраїнці» проведуть безпрецедентну перереєстрацію членів партії у Києві та регіонах.

Всі статті рубрики