Італійська парочка

Італійська парочка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На змаганнях серії «Гранд слем» турнірна сітка складена так, аби у півфіналах, за відсутності «форс–мажору», грали чотири перші номери посіву. Проте такий розклад трапляється рідко. Адже «нижчі» номери посіву й голодні до великих перемог тенісні «зірочки» теж щось значать. Наразі найгучнішу перемогу на відкритій першості США–2012 здобула італійка Роберта Вінчі (20–й номер посіву), яка в 1/8 фіналу вибила другу сіяну — Агнешку Радванську з Польщі — 6:1, 6:4. Потрапляння 29–річної уродженки Таранто до вісімки кращих на «Ю–Ес оупен» — найбільше її досягнення за 11–річну історію виступів на турнірах «Великого шолома».

Дотягнутися до Європи

Дотягнутися до Європи

На відміну від жіночої гандбольної суперліги, де на чемпіонство, як правило, націлюється якась одна команда, у чоловіків останнім часом з’явилася «золота» інтрига. Упродовж кількох сезонів багаторічний чемпіон — «ЗТР» — не тільки підпустив до себе конкурентів, а й, зрештою, в минулому сезоні склав чемпіонські повноваження. Проте, на жаль, такий поворот аж ніяк не свідчить про зростання класу суперників. На думку Івана Матієшина, президента чинних чемпіонів із полтавського «Динамо», рівень клубного чоловічого гандболу в Україні суттєво впав. «Національний рейтинг потрібно вимірювати позитивними результатами на міжнародній арені, а їх наші гандболісти в останній час не досягали. Українські команди, зокрема й багаторічний лідер — «ЗТР», не відповідають вимогам сьогоднішнього дня», — заявляє президент полтавського клубу.

Справа за малим

Справа за малим

Учора на «Вуельті» гонщики мали останній день відпочинку, який був своєрідним рубіконом між виснажливим триденним гірським сходженням та завершальним спуртом, довжиною в п’ять етапів. У ньому, власне, й має визначитися переможець останнього з трьох «гранд турів» року.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики