Так не «Чесно»!

Так не «Чесно»!

Анні Товстусі, координатору руху «Чесно» в Сумах, її фотографія на провокаційній листівці навіть сподобалася. От тільки правди в цій стильній листівці — ні на грам. Широко розповсюджена в Сумах на території 158–го виборчого округу агітка буцімто від сумської ради руху «Чесно» містить звернення до виборців. У передмові від імені Анни Товстухи пояснюється, що до редакції газети «Конотопський край» надійшов лист від кандидата в народні депутати по цьому округу Олександра Григоровича Волкова. Й оскільки газета надрукувати цього листа не може, то його доносить до людей рух «Чесно».

Молитва на «Арсенал» та «Оболонь»

Молитва на «Арсенал» та «Оболонь»

Коли відпочивальники скромної туристичної бази під Дніпродзержинськом побачили відразу дев’ятьох молодих і до смерті голодних негрів, які буквально благали дати хоч щось поїсти, то мало не зомліли. Спершу спробували пошукати ради у персоналу, але його уособлювала тільки пенсіонерка — в одній персоні і адміністратор, і сторож.

Битва за «Битви»

Битва за «Битви»

Польський посол укотре натякнув, що українці мають віддати відомі полотна Мартіно Альтомонте, датовані XVII століттям, римо–католицькому костелу. Про це пан Генрик Литвин заявив в інтерв’ю одному з українських видань. Зокрема, дипломат натякнув, що польська сторона дуже б хотіла бачити батальні полотна Альтомонте — «Битва під Віднем» і «Битва під Парканами» — у костелі святого Лаврентія у Жовкві. Нагадаємо, зараз картини експонуються, як і хотів нині покійний Борис Возницький, у Золочівському та Олеському замках.

Піджак розбрату

Піджак розбрату

На самісінькому початку сесії Автозаводської районної ради, коли в залі лунав Державний гімн, 26–річний депутат, директор ТОВ «Інфокремінь» Ігор Митюк спершу повісив свій піджак на крісло 55–річного колеги й водночас завідувача відділу контролю за станом благоустрою міськвиконкому Сергія Гаріфова. Той, за свідченнями очевидців, зробив більш ніж удвічі молодшому колезі зауваження. Відповіддю на нього з боку пана Митюка став потужний удар у голову, після якого депутата Гаріфова госпіталізували в нейрохірургічне відділення третьої міської лікарні з діагнозом «перелом нижньої щелепи справа» та підозрами на струс головного мозку.

Журналістське «Євро»

Журналістське «Євро»

Київ зустрічає головну медіа–подію для представників друкованих ЗМІ всього світу — вчора в Міжнародному центрi культури та мистецтв відбулися перші засідання й форуми учасників 64–го Світового конгресу газетярів та 19–го Світового форуму редакторів, що триватимуть до 5 вересня. Напередодні організатори конгресу не підтримали заклики до бойкоту заходу в «цензурованій» Україні «регіонального» зразка, наголосивши на тому, що, навпаки, — проведення заходу такого рівня допоможе привернути увагу до проблем свободи слова в нашій державі і, як результат, їх зрештою розв’язати.

Сам винен, бо був п’яний?

Сам винен, бо був п’яний?

Повідомлення про те, що нібито п’яний народний депутат від Партії регіонів Антон Яценко за кермом свого «Мерседеса» потрапив у дорожньо–транспортну пригоду, внаслідок чого загинула людина, з’явилося ще у вихіднi. Про це першим написав черкаський онлайн–ресурс «Про головне»: «Щойно в ДТП потрапив кандидат у народні депутати по уманському округу Антон Яценко. Його джип «Мерседес GL500» на великій швидкості вщент розбив «Деу–Нексіа» за п’ять кілометрів від Умані. Очевидці стверджують, що після цього нетверезий Яценко знімав зі своєї машини номери».

Всі статті рубрики