Кар’єр копають — трiски летять

Кар’єр копають — трiски летять

Щороку на Півдні України вирують пожежі саме на тих лісомасивах, що їх посадили люди. Збиток обчислюється десятками мільйонів гривень, а покарання несе якийсь «невідомий пастух». Але, якщо задуматися, чи так винен простий сільський хлопець? Лісова пожежа на Херсонщині за кілька днів «зжерла» понад півтори тисячі гектарів лісу. Проте згарище дає підстави говорити, що є певна група людей, яка бажає приховати у вогняній стихії свої грішки (будь то незаконна вирубка лісу або нелегальний видобуток піску)...

Обережно, ексгібіціоністи

Обережно, ексгібіціоністи

На перехресті вулиць Артема і Димитрова з’явився дорожній знак, якого в народі вже назвали «Обережно, ексгібіціоністи!». Проте в Державтоінспекції від знаку відхрещуються і все списують на самодіяльність дотепників.

Отруйний цукор

Отруйний цукор

Цілу петицію склали жителі черкаського райцентру Тальне до Президента України Віктора Януковича. Тальнівці скаржаться главі держави на Героя України Геннадія Бобова, який є власником Тальнівського цукрового заводу, а нині ще й кандидатом у депутати від Партії регіонів по мажоритарному округу.

«Мимо тещиного дому я без жартів не ходжу»

«Мимо тещиного дому я без жартів не ходжу»

Днями полтавською вулицею Покровського йшов голий 51–річний чоловік. Оскільки було те серед білого дня, за присутності там дітей і підлітків, першою звернула увагу на той публічний «стриптиз» небайдужа до таких сумнівних витівок жінка. Однак у відповідь на її зауваження та нагадування про необхідність одягтися чолов’яга спочатку «послав» жінку на три веселі літери, а потім «обклав» тирадами з не менш промовистими слівцями. Тоді обурена громадянка зателефонувала до Київського райвідділу міліції м. Полтави. Його співробітники зупинили цей безсоромний «променад», але отримати від доморощеного «нудиста» більш–менш зрозумілі пояснення змогли в райвідділі тільки через кілька годин, коли «клієнт» трохи протверезів.

Всі статті рубрики