Важко в навчанні

Важко в навчанні

Провівши лише один сезон у вищій лізі Росії, «Донбас» перейшов до еліти — Континентальної хокейної ліги. Офіційний старт донеччан у КХЛ запланований на 6 вересня, коли команда віце–прем’єра Колесникова зіграє у Братиславі зі «Слованом». Наразі найсильніший ХК України награє зв’язки в товариських матчах.

Розкачка на «Флешинг мідоуз»

Розкачка на «Флешинг мідоуз»

«Ю–Ес оупен» традиційно закриває сезон чотирьох турнірів найпрестижнішої серії — «Великого шолома». Двотижневий марафон на хардових кортах тенісного центру «Флешинг мідоуз» у Нью–Йорку почався без сенсацій. Позавчора, в перший день змагань, на центральному корті — стадіоні імені Артура Еша — швейцарець Роджер Федерер доволі легко здолав спротив молодого темношкірого американця Дональда Янга — 6:3, 6:2, 6:4. Головний конкурент першої ракетки світу — минулорічний переможець першості США серб Новак Джокович. А от титулований іспанець Рафаель Надаль не приїхав до Штатів через травму.

Повернення Короля

Повернення Короля

Скандал, що розгорівся навколо семиразового переможця «Тур де Франс» Ленса Армстронга (а видатного американця можуть позбавити фактично всіх його титулів через допінг), відвернув увагу велосипедної спільноти від третього гранд–туру сезону — «Вуельти». Багатоденка дорогами Іспанії, яка цього року на кілька днів завернула й до сусідньої карликової Андорри, завжди мала найнижчий рейтинг порівняно з «Джиро д’Італія» і «Тур де Франс», а тут майже одразу після її старту у «світовий прокат» вийшов трилер за участю легендарного Армстронга та Американської антидопінгової агенції. Не дивно, що на цьому тлі практично без уваги залишається повернення на шосе іншого визначного велопрофі, якого на батьківщині називають не інакше як «Король», — іспанця Альберто Контадора.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики