Патріотична опозиція №1

Патріотична опозиція №1

Минулої п’ятниці представники політичної партії «Наша Україна» подали до Центральної виборчої комісії свою партійну документацію — виборчий список iз 221 кандидата та заяви своїх висуванців на одномандатних мажоритарних округах (22 претенденти). Списки до ЦВК подали голова політради «Нашої України» Сергій Бондарчук, постійний представник «Нашої України» у ЦВК Григорій Оніщук, Герой України — 10–й номер виборчого списку Григорій Омельченко — та лідер Конгресу українських націоналістів Степан Брацюнь.

«Адесса–мама» може спати спокійно

«Адесса–мама» може спати спокійно

Очікувана «мовна епідемія» почалася: Одеська міська рада на позачерговій сесії учора ухвалила рішення, згідно з яким російська мова отримала в місті статус регіональної. Такі зміни, як відомо, зробило реальними підписання Віктором Януковичем «мовного закону».

Без Юлі та Юри

Без Юлі та Юри

Від сьогодні ЦВК уже не приймає документи для реєстрації кандидатів у депутати на виборах до Верховної Ради. Станом на вчора для участі в перегонах подали документи 17 політичних партій (за партійними списками реєструвалося близько 1,5 тисячі кандидатів), ще понад 2 тисячі кандидатів змагатимуться за мандат депутата в мажоритарних округах.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики