...І Чорновіл, схожий на Роналдо

...І Чорновіл, схожий на Роналдо

Футбольний чемпіонат повністю заволодів Львовом. Кав’ярні, вулички і навіть звичні львівські атракції — все заповнене футболом. Величезні екрани розвішані по всьому місту. В кожній кав’ярні — трансляції зі стадіону.

Помаранчеве все

Помаранчеве все

На своєму віку Харків бачив немало, але навіть скептично налаштовані старожили охоче погоджуються — такого точно ще не було. Одягнені в усе оранжеве голландці у день першого матчу заполонили увесь простір навколо майдану Свободи (там розміщена фан–зона Євро–2012), а потім вишикувалися у довжелезну колону й пішою ходою рушили до стадіону «Металіст». Такий вияв любові до своєї команди був узгоджений iз приймаючою стороною заздалегідь, тому п’ятикілометрову дорогу фактично на цілий день звільнили від транспорту.

У зоні футболу

У зоні футболу

Ось уже п’ять днів у центрі Києва живе «місто в місті». Офіційна фан–зона площею 50 тисяч квадратних метрів — із концертною сценою, екранами й торговельними ятками, — облаштування якої обійшлося у понад 10 мільйонів гривень, стала окремим острівцем футбольного свята, зі своїми правилами і специфікою.

«Україна молода» відвідала фан–зону в день її відкриття, перед початком першого матчу чемпіонату Європи, що відбувся у Варшаві. Про пиво без обмежень, «найкрикливіших» фанів, роботу охорони та відсутність ВІП–уболівальників — у нашому матеріалі.

Всі статті рубрики