Буденний подвиг

Буденний подвиг

Потрапляння наших дівчат до фінальної частини гандбольного єврофоруму — справа буденна. Це футболісти можуть пишатися подібним ледве не як найбільшим досягненням у житті. Утім не все так спокійно у вітчизняному ручному м’ячі — головний тренер збірної харизматичний Леонід Ратнер уже тривалий час б’є на сполох.

Мінімум без Максименко

Мінімум без Максименко

Після того як килим залишила титулована Ганна Безсонова, результати української художньої гімнастики пішли по низхідній. 2010–й став першим за багато років, коли Україна завершила світовий чемпіонат без нагород.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повчальний смак поразки

Повчальний смак поразки

Добре відомо, що двічі в ту са­му вирву снаряд не влучає. Так само не може одна команда провести два матчі поспіль за однотипним сценарієм, особливо в ритмі «через три дні на четвертий». Але нічого не вдієш: так гратимуть на груповому етапі Євро–2012.

Жіноча мінливість у Парижі

Жіноча мінливість у Парижі

Зазвичай несподіванки в жіночому тенісі трапляються рідше, ніж у змаганнях чоловіків. Але на нинішньому «Ролан Гарросі», наче потрапивши під вплив грайливого шарму Парижа, найкращі тенісистки продемонстрували вражаючу нестабільність.

Всі статті рубрики