Картини на винос

Картини на винос

Борис Возницький, директор Львівської картинної галереї, завдяки якому сотні історичних пам’яток на теренах України врятовані, відновлені та збережені у відповідно обладнаних приміщеннях, був категорично проти передачі «на депозит» картин пензля Мартина Альтомонте з галереї до костелу, що в мiстi Жовква.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ніч». Лондон. Рекорд

«Ніч». Лондон. Рекорд

2012 рік для художника починався незле — він став лауреатом Шевченківської премії, «Людиною року», тепер на його рахунку ще один рекорд. Ті, хто вміють рахувати і мають добру пам’ять, обов’язково заперечать: чому рекорд, адже в травні минулого року на аукціоні Phillips de Pury & Co в Нью–Йорку за його картину «Степ» заплатили 98500 доларів, а в жовтні на лондонських торгах Phillips de Pury & Co полотно «Кінь.

«Сходи до неба». Піднятися над суєтою

«Сходи до неба». Піднятися над суєтою

Свою історію фестиваль «Сходи до неба» почав ще у 1997 році. Але з різних причин цього року він відбудеться лише вчетверте. «Перший фестиваль відкривав великий український тенор Анатолій Солов’яненко, — проводить невеличкий екскурс у минуле президент фесту Володимир Симонов.

Мирослава Которович: Хочу поєднати «непримиренних» композиторiв

Мирослава Которович: Хочу поєднати «непримиренних» композиторiв

Мирослава Которович — одна з найцікавіших постатей серед молодих музикантів, представників класичної скрипкової школи України. У рамках ХХХІ Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Віртуози», який цими днями триває у Львові, у концерті Національного камерного ансамблю «Київські солісти»(під орудою Володимира Сіренка) з програмою із творів Чайковського солювала і Мирослава Которович.

Всі статті рубрики