Футбольна терапія

Футбольна терапія

Ставши на шлях незалежності та задекларувавши євроінтеграційнi устремління, Україна автоматично й негласно зобов’язалася дотримуватися основних принципів та ідеалів соціального життя, які сповідує Старий Світ. Як відомо, в Західній Європі головна цінність — це людина, незалежно від її соціального статусу, фізичного та психічного розвитку. Щоправда, нинi наша держава ще дуже далека від тих стандартів, якими можуть похвалитися розвинені країни, особливо щодо пiдтримки людей–інвалідів.

Чемпіонський дуплет

Чемпіонський дуплет

Суперуспішним видався для українських стрибунів із трампліна другий день чемпіонату Європи, який триває в Ейндховені. Після командного «срібла» Олександра Бондаря та Олени Федорової українська скарбничка поповнилася одразу двома нагородами найвищої проби.

Гра в хованки

Гра в хованки

Днями моєму синові виповнилося півтора року. Найулюбленішою забавою в нього зараз є гра в хованки — він тікає від мене чи то за диван, чи то під стіл, а я маю до нього непомітно підкрастися. І в момент, коли я його «знаходжу» й наші очі зустрічаються, ми обидва відчуваємо велику радість і сміємося...

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики