Зник на фініші

Зник на фініші

Учора по обiдi рятувальники, лісники, міліція разом iз мiсцевими добровольцями (усього 136 осіб і 18 одиниць техніки) ще шукали 15–річного Костянтина Магденка. Хоча район проведення міжнародних змагань зі спортивного орієнтування для учасників з обмеженими можливостями, в яких брав участь школяр із Полтави (а це приблизно 30 квадратних кілометрів), вони обстежили вздовж і впоперек, запевнили «УМ» у прес–службі тутешнього Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій. На вихiднi на Ангарському перевалі випав рясний мокрий сніг, уночі температура знизилася до –5, що значно ускладнювало пошукову операцію, в якій додатково задіяли близько ста військовослужбовців Внутрішніх військ. Найбільше ж рятувальників тривожить той факт, що зниклий хлопчина був одягнений у легку «вітрівку».

По гроші — до хворих

По гроші — до хворих

Вибух пролунав приблизно о п’ятiй годинi ранку в місті Знам’янка Кіровоградської області. Оперативна група міліції, яка виїхала на місце НП, встановила, що вибуховий пристрій був закладений у ту стіну лiкарнi, де було вмонтовано банкомат. На щастя, оскільки злочин стався в ранню пору доби, обійшлося без жертв і постраждалих.

Сир, однак, не такий

Сир, однак, не такий

Спеціалісти з Росспоживнагляду, які завершили перевірку на заводi «Гадячсир» у Полтавській області, спочатку не висловили жодних претензій до українського продукту та й пальмової олії в сирі не виявили. Про це наприкінці минулого тижня поспішив відзвітувати на брифінгу перший заступник міністра аграрної політики і продовольства України Микола Безуглий. «Ніяких технологічних обмежень чи порушень технологій ці фахівці не виявили... на превеликий жаль, письмових висновків комісія не надала. Вони поїхали в Росію доопрацьовувати матеріали», — зазначив пан Безуглий.

Філатов у «Лицах»

Філатов у «Лицах»

Під прес днiпропетровської влади вкотре потрапила газета «Лица», яку справді можна назвати унікальним виданням, що першим у регіоні почало друкувати розшифровки плівок Мельниченка і ніколи не боялося критикувати мiсцевих можновладцiв. Безкарно така «хвацькість», звісно, не проходила. У 2002—2004 роках, зокрема, влада постійно чинила перепони продажу газети на теренах області, її друковi. А ще — судовими позовами на астрономічні суми. Але газета вижила і дотепер є однією з найтиражніших у Дніпропетровську. Нині ж «Лица» знову опинилися на межі існування.

Зовсiм трохи тепла

Зовсiм трохи тепла

На сайті meteoprog.ua коливання температури повітря на най­ближчі 10 днів малює чітку синусоїду: підвищення температури від сьогоднішнiх плюс10—13 градусiв удень до 15—18 градусів 4 та 5 квітня, і знову похолодання до 4 градусiв тепла вдень та заморозки до мінус 4 вночі 8–9 квітня. Але вже 11—12 квітня, згідно з довгостроковим прогнозом, почнеться потепління. Народні синоптики кажуть, що справжнє тепло прийде вже після Великодня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ефір довгий, як пісня про Довбуша

Ефір довгий, як пісня про Довбуша

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українці підтвердили своє неофіційне звання «найбільш співочої нації». Учора о 19.30 встановлено світовий рекорд — в прямому ефірі Першого Національного завершився найдовший музичний телемарафон національної пісні, що тривав 110 годин.

Із мрією про «Плейбой»

Із мрією про «Плейбой»

Цього року фінал конкурсу краси вперше проводили в Національній опері України. Вперше дівчат було 27, а не 26. Уперше красунь «судили» не у вересні, а на початку весни. (Це зумовлено перенесенням дати конкурсу «Міс Світу», який цьогоріч пройде 19 серпня). Щодо кількості учасниць, то ви помилилися, якщо подумали, що вони представляють різні регіони країни. Пропорційного підходу до складу учасниць не було: так, столицю представляли аж четверо красунь, а Донецьк — жодної. (Невже всі вродливі донеччанки перебралися до Києва?)

Всі статті рубрики