Як він зустрів її маму

Як він зустрів її маму

Мішель Уїльямс — цьогорічна номінантка на «Оскар» за головну роль у фільмі «Сім днів і ночей із Мерилін» — досі не мала великого щастя в коханні. Найдовшим був її роман із колегою Хітом Леджером, із яким актриса почала зустрічатися після зйомок у фільмі «Горбата гора» й від якого 2005 року народила дочку Матильду. Проте сімейне життя не склалося, і через два роки пара розійшлася. Стосунки залишилися дружніми, проте Леджер пережив цей розрив важко — почав страждати на нервові розлади, приймати антидепресанти, і зрештою 2008 року помер від передозування медикаментів. А Мішель відтоді присвятила всю себе донечці та кар’єрі, не підпускаючи чоловіків на близьку відстань.

Краще співати, ніж телефонувати

Краще співати, ніж телефонувати

Літня сімейна пара з Техасу подасть позов до суду на популярного канадського співака Джастіна Бібера. Причиною скандалу стала невдала спроба Бібера розіграти своїх фанатів на сторінці в соціальній мережі Twitter.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Морозний ранок. Сонце за хмарами. Вітер ганяє по небу клапті снігу. Тиша. Чути лише, як злобно матюкаються птахи, які вже повернулися з півдня.

Всі статті рубрики