Як він зустрів її маму

30.03.2012
Як він зустрів її маму

Мішель Уїльямс — цьогорічна номінантка на «Оскар» за головну роль у фільмі «Сім днів і ночей із Мерилін» — досі не мала великого щастя в коханні. Найдовшим був її роман із колегою Хітом Леджером, із яким актриса почала зустрічатися після зйомок у фільмі «Горбата гора» й від якого 2005 року народила дочку Матильду. Проте сімейне життя не склалося, і через два роки пара розійшлася. Стосунки залишилися дружніми, проте Леджер пережив цей розрив важко — почав страждати на нервові розлади, приймати антидепресанти, і зрештою 2008 року помер від передозування медикаментів. А Мішель відтоді присвятила всю себе донечці та кар’єрі, не підпускаючи чоловіків на близьку відстань.

Проте цього разу, здається, все інакше. Американські таблоїди наввипередки публікують фоторепортажі папараці, які «полюють» за 31–річною Мішель та її новим бойфрендом — зіркою серіалу «Як я зустрів вашу маму» Джейсоном Сігелом. Уперше пару «засікли» разом на початку лютого, але тоді ще не було зрозуміло, що це — просто зустрічі давніх друзів чи роман. Тепер питання, схоже, відпали. Принаймні джерела в оточенні Уїльямс Сігела підтверджують: ці двоє закохані по вуха, і «все дуже серйозно». У захваті від 32–річного Джейсона й мала Матильда.

Єдине, що може стати на заваді щастю цієї потенційної сім’ї, — відстань. Адже Мішель із донькою мешкають переважно у Нью–Йорку, тоді як Джейсон надає перевагу Лос–Анджелесу. Та хіба такі дрібниці можуть зруйнувати справжні почуття?