Головне, щоб костюмчик переміг!

Головне, щоб костюмчик переміг!

До найочікуванішої кіноподії року (принаймні у США) — вручення «Оскарів» — залишається всього нічого: церемонія відбудеться в ніч із неділі на понеділок за київським часом. А щоб час летів швидше, голлівудських зірок розважають іншими нагородами та церемоніями. Днями у лос­анджелеському готелі «Беверлі Хілтон» відбулося вручення премії Гільдії дизайнерів костюмів, котрі відзначають найкращі, з погляду їхнього фаху, фільми року. На диво, оспіваному критиками «Артисту», якому пророкують і «Оскар», цього разу нічого не дісталося.

Лупо чорної масті

Лупо чорної масті

Віяння часу — вести мікро­блог на «Твіттері» від імені відомих персонажів. В Україні це й гігантський кран «Захарій», який завалився на будівництві Подільсько­Воскресенського мосту в Києві, і тигр Тишка, що серйозно травмував доглядача в столичному зоопарку. А у Великій Британії ведеться інтернет­щоденник кокер­спанієля, якого нещодавно завели принц Вільям і його дружина Кетрін.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віктор Янукович урочисто відзначив чергову річницю свого президентського правління, відкривши в «Межигір’ї» меморіальну дошку з написом «Спасибі жителям Донбасу...»

Всі статті рубрики