Під дзвін розбитих ілюзій

Під дзвін розбитих ілюзій

Український Прем’єр Микола Азаров перестав тішити державу і себе самого повідомленнями, що Росія ось–ось — добровільно і з посмішкою — надасть його команді безпрецедентну знижку за свій природний газ. Після повернення з Москви з пустими руками Микола Янович зібрав міністрів і зажадав затвердити державний бюджет наступного року. Той самий — з ціною на газ 416 доларів, який його підлеглі вже готували і навіть подавали до Верховної Ради. Але не поспішали затверджувати. Бо Азаров регулярно виступав з обіцянками, що нова ціна енергоносія не перевищуватиме 230—240 доларів.

Полювання для Президента

Полювання для Президента

У радянські часи в цих краях, точніше на території спеціалізованого мисливського господарства в районi Алушти, полюбляли виходити з рушницею на муфлона і кабана, а з вудочкою — на форель генсеки і члени політбюро, починаючи з Микити Хрущова і закінчуючи Леонідом Брежнєвим. Нині мисливську пристрасть задовольнятимуть тут знову не прості смертні, а обрані, які ховаються за вивіскою такої собі громадської організації «Товариство мисливців і рибалок «Кедр».

«Візир» «на хвості»

«Візир» «на хвості»

Уже втретє даішники намагаються використати «Візири» для виявлення порушників на автомагістралях. Цього разу систему модернізували: «Вiзир» фіксуватиме порушення завдяки спеціальному променю, їх встановлюватимуть на торпедах патрульних машин, а iнспектори налаштовуватимуть прилади вручну. Нововведення дозволятиме визначати правопорушників безпосередньо під час руху. В Держінспекції запевняють: прилад сертифікований і не має жодних недоліків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мічені ялинки

Мічені ялинки

Учорашнiй «рейд» журналiстiв «УМ» пiдтвердив: порiвняно з минулим новорiччям ялинкових базарiв у столицi вкрай мало. Рiч у тiм що цьогоріч, аби запобігти незаконній вирубці дерев, Державне агентство лісових ресурсів запровадило обов’язкове маркування ялинок. Люди нарікають: без відповідних маркувань міліція затримує автiвки з ялинками на під’їздах до столиці. Помітивши торговця на узбіччі, підходимо, начебто ми пересічні покупці. Пан Микола, який продає лiсових красунь, неохоче повідав, що реалізовувати продукцію дуже важко, бо «міліція може підійти і все закрити».

Всі статті рубрики