Мафiозi витягли з–пiд землi

Мафiозi витягли з–пiд землi

Італійська поліція позавчора заарештувала Мікеле Загарію, якого вважають найвпливовішою особою у складі неаполітанської мафії «Каморра». Загарію вполювали у бункері з залізобетонною стелею товщиною п’ять метрів (!) та загальною «житловою» площею у 50 квадратних метрів, розташованому в його рідному містечку Казапезенна неподалік Неаполя. Він просидів там близько року. Загалом впливовий мафіозі та бізнесмен переховувався від правосуддя з 1995 року.

«Менти» Росії проти Facebook

«Менти» Росії проти Facebook

Як і під час «арабських революцій» початку року, в Росії соціальні мережі стають головним агітатором та координатором незгодних iз владою громадян. За оприлюдненими радіо «Свобода» підрахунками, станом на вчора майже 24 тисячі користувачів Facebook зголосилися вийти цієї суботи на мітинг протесту проти фальсифікації виборів до Держдуми, який заплановано на площі Революції на 14.00. Суботу вибрали ще й тому, що напередодні ЦВК РФ мусить оголосити остаточні результати виборів 5 грудня. У Петербурзі через соцмережі близько півтори тисячі людей висловили готовність вийти на аналогічний мітинг.

Саміт останнього шансу

Саміт останнього шансу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора ввечері в Брюсселі розпочав роботу дводенний саміт ЄС, на який покладають великі надії: від його успіху чи провалу залежатиме доля єдиної європейської валюти та майбутнє самого Євросоюзу. Головні події розгорнуться сьогодні, коли Франція та Німеччина представлять спільний масштабний план, яким передбачаються навіть зміни у засадничих документах ЄС. Серед запропонованих заходів — ще більша інтеграція фінансових систем та суворіша бюджетна дисципліна.

Всі статті рубрики