Голод поза законом

Голод поза законом

Хоча уряд учора оголосив про своє рiшення видiлити «чорнобильцям» додатковi грошi, в Донецьку протест тривав.

Донецький обласний окружний адміністративний суд заборонив акції протесту «чорнобильців» — нібито задля запобігання... терактам. Люди, які майже два тижні стоять під стінами місцевого Пенсійного фонду, обурені й готові до радикальних дій, якщо їм заважатимуть відстоювати власні права.

Перевірити Гаврилюка

Перевірити Гаврилюка

Народний депутат Григорій Омельченко звинувачує заступника Генпрокурора, члена Вищої ради юстиції Михайла Гаврилюка у спробі домогтися звільнення суддів Верховного Суду України шляхом наклепу на них. Про це йдеться у депутатському зверненні Омельченка до Президента Януковича, копія якого є у розпорядженні «УМ».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Протестуєш? Доплатимо!

Протестуєш? Доплатимо!

Ліквідатори аварії на ЧАЕС разом iз воїнами–«афганцями» недарма штурмували Верховну Раду та місцеві відділення Пенсійного фонду. Розмовляти iз владою жорстко — як виявилося, не найгірша форма діалогу. Вчора уряд у терміновому порядку вирішив збільшити пенсійні виплати тим, хто втратив своє здоров’я, ліквідовуючи найбільшу техногенну аварію.

МРТ на світанку

МРТ на світанку

Коли прихильники БЮТ та «Фронту змін» позавчора проводили під стінами Лук’янівського СІЗО мітинг iз нагоди Дня свободи, щоб привітати арештовану Юлію Тимошенко, вони ще не знали, що вже на світанку середи екс–Прем’єрку повезуть до лікарні. Варто було Президенту Януковичу заявити, що «питання стану здоров’я Тимошенко заслуговує на особливу увагу», i воно «буде вирішене сьогодні–завтра», як адміністрація СІЗО почала готувати автозак, аби доправити Леді Ю на обстеження.

Всі статті рубрики