Базар–вокзал

Базар–вокзал

ВАТ «Російські залізниці» припинило продаж квитків в українському напрямку до 3 грудня 2011 року у зв’язку з необхідністю коригування розкладу руху поїздів.

І майстра «прихопили»

І майстра «прихопили»

Відтоді, як у жовтні 2007 року внаслідок вибуху газу в житловому будинку №127 по вулиці Мандриківській у Дніпропетровську загинули 23 людини, пристрастi навколо трагедії то затухають, то розгоряються з новою силою.

По «покращення життя» — iз пістолетом

По «покращення життя» — iз пістолетом

У затриманих вилучили речі потерпілого та пневматичний пістолет. Попередній висновок слідства — напад заради наживи. Співробітникам кримінального розшуку Миколаєва вдалося вийти на слід 19–річного та 23–річного злочинців, які два тижнi тому напали на місцевого журналіста Олександра Влащенка, досить швидко.

Меценати — студентам

Меценати — студентам

Близько 250 бізнесменів, громадських діячів, представників дипломатичних та академічних кіл стали учасниками благодійного бенкету Українсь­кого католицького університету, що відбувся в суботу в київському готелі «Інтерконтиненталь».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Давайте вірити цифрам!»

«Давайте вірити цифрам!»

Лише 28 осіб із 46 зареєстрованих змогли виступити на III з’їзді освітян, що відбувся у п’ятницю в Києві. Мабуть, у нашій освіті все аж настільки добре, що й поговорити не було про що. Адже з’їзд вирішили завершити передчасно.

Не податком, так митом

Не податком, так митом

Українська влада планує збільшити мито на ввезення поношеного одягу з–за кордону. Про це розповів в інтерв’ю «Дзеркалу тижня» уповноважений Кабінету Міністрів з питань європейської інтеграції Валерій П’ятницький.

Сплати за підйом

Сплати за підйом

25 копійок доведеться платити за одну поїздку ліфтом житомирянам — таке рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. Вартість проїзду вирахували з огляду на вартість технічного обслуговування ліфтів, кількість користувачів та здійснених ними поїздок.

Всі статті рубрики