Хай тюремний «кум» лікує...

Хай тюремний «кум» лікує...

Завтра зранку Печерський райсуд столиці продовжить розгляд справи екс–глави МВС Юрія Луценка, якому закидають зловживання владою та заволодіння чужим майном. Учора ж захисту колишнього міністра після тривалої перерви у процесі знову не вдалося переконати Феміду звільнити їхнього підзахисного (під вартою він перебуває вже більше дев’яти місяців). Головуючий суддя Сергій Вовк також відхилив клопотання захисту щодо негайної госпіталізації підсудного.

Після урану

Після урану

Київ виконує своє зобов’язання щодо ліквідації високозбагаченого урану, яке рік тому дозволило Вікторові Януковичу завоювати симпатію (у вигляді короткої зустрічі) президента США Барака Обами. А тепер, за прогнозами деяких експертів, може «заплющити очі» Вашингтону на судове переслідування лідерів опозиції в Україні.

Ющенко йде на вибори. На чолі партсписку

Ющенко йде на вибори. На чолі партсписку

Як і очікувалося, анонсований у деяких ЗМІ «бунт проти Ющенка» на засіданні президії політради «Нашої України» виявився лише бажаним — для певних зовнішніх сил, але не дійсним. Учорашня президія «НУ» обійшлася без ексцесів і «ухвалила базову позицію про те, що партія іде на вибори, що партія звертається до патріотичних і демократичних сил про консолідацію». Такими словами підсумував зібрання почесний голова «Нашої України» Віктор Ющенко. Інші учасники додають: партія так і не визначилася, у якому форматі йти на вибори: наодинці чи в об’єнанні з кількома іншими партіями? Ні перша, ні друга пропозиція не набрали більшості голосів.

Янукович потрапив у «Сімпсони»?

Янукович потрапив у «Сімпсони»?

Його звуть Віктор. Він мафіозі. Живе в місті Київ, яке розташоване у країні з назвою на кшталт Юкрейн... Це епізод із першої серії нового, 23–го, сезону мега–популярного американського мультсеріалу «Сімпсони». Прем’єра відбулася минулих вихідних на американському телеканалі «Фокс». Чи дійде ця серія до ефіру в Україні — невідомо.

Всі статті рубрики