Місія Клеопатри

Місія Клеопатри

Протягом трьох тижнів чоловіки бразильського Сан–Паулу ризикували осліпнути від осяйної вроди, концентрація якої в місті аж зашкалювала. На вулиці, пляжі чи в нічному клубі можна було наштовхнутися на 89 найгарніших дівчат планети (а якщо вірити організаторам — то й усього Всесвіту), які зібралися, щоб визначити найкращу. І нею мало не виявилася українка!

Зовсім трохи не дотягнула наша Олеся Стефанко до перемоги на ювілейному, 60–му, конкурсі «Міс Всесвіт». У фіналі, який відбувся вчора рано–вранці за київським часом, одеситка поступилася темношкірій представниці Анголи Лейлі Лопеш. Проте якщо переможниця з якихось причин не зможе виконувати свої обов’язки, як це, скажімо, сталося 2002 року з росіянкою Оксаною Федоровою, корона «Міс Всесвіт» перейде саме до Олесі — «першої віце–міс».

Клієнт уже «тепленький»

Клієнт уже «тепленький»

«Судячи з наших облич, російсько–британські відносини не дуже заморожені. Такі собі цілком тепленькі». Так напівжартома–напівсерйозно оцінив результати візиту прем’єр–міністра Великої Британії Джеймса Камерона до Росії її президент Дмитро Медведєв. Глава уряду Об’єднаного Королівства приїхав до Москви вперше після скандального вбивства офіцера ФСБ Сергія Литвиненка. Він, нагадаємо, прийняв британське громадянство й різко критикував російську владу, за що жорстоко поплатився: у листопаді 2006 року його отруїли радіоактивним полонієм–210. У цьому злочині прокуратура Британії звинувачує росіянина Андрія Лугового, який згодом став депутатом Держдуми. Незважаючи на численні запити, Росія відмовилася видати Лугового британському правосуддю.

«Талібан» атакував посольство США

«Талібан» атакував посольство США

У звичному до воєнних дій Кабулі вчора спалахнув черговий бій: бойовики «Талібану» атакували посольство США. Як повідомляє прес–служба Головного управління національної безпеки Афганістану, з даху висотки 12–го мікрорайону міста було випущено реактивний снаряд, який влучив у будівлю американської дипмісії. Одночасно в столиці спрацювали п’ять вибухових пристроїв — ціллю нападників стали також штаб–квартири сил НАТО й афганської розвідки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Скромниця з Покуття, що вчиться на прокурора в Одесі

Скромниця з Покуття, що вчиться на прокурора в Одесі

23–річна Олеся Стефанко родом з Івано–Франківщини. Батьки Олесі — уродженці мальовничого села Ковалівка, що в Коломийському районі (на прикарпатське Покуття). За словами красуні, в дитинстві вона зовсім не мріяла ходити по подіумах у купальниках, тому пішла здобувати освіту до серйозного навчального закладу — Інституту прокуратури та слідства Національного університету «Одеська юридична академія». Зараз Олеся навчається на 5–му курсі.

Всі статті рубрики