Назад, до Мороза?

Назад, до Мороза?

Василь Цушко вирішив піти із поста голови Соціалістичної партії, пробувши на цьому посту лише один рік. Він мотивував своє рішення тим, що не хоче суміщати партійну діяльність із роботою на посаді голови Антимонопольного комітету. Окрім того, Цушко виступив зі спростуванням інформації, начебто він йде на партійне пониження через стан здоров’я. «Якесь чмо із СПУ каже, що Цушко робив це за станом здоров’я, — обурився сам пан Василь у коментарі газеті «Коммєрсант». — У мене здоров’я буде кращим, ніж у тих чмирів, які поширюють цю інформацію».

Наразі в Соцпартії обговорюють наступника Цушка. Нинішній лідер запропонував три кандидатури: засновника СПУ й почесного голови партії Олександра Мороза, кандидата з минулих партійних виборів Валентину Семенюк–Самсоненко та скандального Миколу Рудьковського. Екс–міністр транспорту не приховує амбіцій стати головою партії й навіть похвалився колегам, що його кандидатуру узгоджено «з Папою Римським» (читай — на дуже високому рівні). На думку експертів, обрання Рудьковського означатиме зближення Соцпартії із Партією регіонів.

«УМ» попросила прокоментувати ситуацію Степана Бульбу — члена політради СПУ, керівника Полтавського обкому партії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Грифон» показує кігті

«Грифон» показує кігті

Ще на початку розгляду «газової» справи Юлії Тимошенко бійці спецпідрозділу судової міліції «Грифон» не знали, як реагувати на вимогу головуючого Родіона Кiрєєва видалити із зали за порушення порядку того чи іншого недоторканного обранця. Спочатку «грифонівці» чемно просили «біло–сердечних» залишити залу добровільно. Згодом окремих депутатів витиснули за допомогою колег зі спецпідрозділу «Беркут», які в запалі грубо «зачистили» будівлю суду ще й від журналістів.

Всі статті рубрики