«Ластівочка» повертається?

«Ластівочка» повертається?

До Харкова може повернутися його єдиний теплохід, який ціле десятиріччя курсував міськими ріками, а шість років тому згорів за таємничих обставин. Де увесь цей час перебувало пошкоджене вогнем судно, наразі не відомо. За однією з версій, «Ластівочка» була відремонтована і тепер «служить» як плавальний засіб в одному з будинків відпочинку на Печенізькому водосховищі. За іншою, її вже давно розпиляли й здали на металобрухт. Але оскільки днями мер міста Геннадій Кернес, відкриваючи для річних прогулянок нову човнову станцію, пообіцяв повернути Харкову ще й не забутий теплохід, то доля обгорілої «Ластівочки», схоже, склалася не настільки трагічно.

Одяг із друкарні

Одяг із друкарні

У Первомайську, що на Миколаївщині, створено колекцію одягу з багатотиражок: за задумом дизайнера, паперові сукні — дешеве, стильне й екологічно чисте вбрання. «Друге життя» газетам подарувала Оксана Дячок, яка працює керівником класу моди і здобуває фах дизайнера. На думку автора колекції, зараз люди стали рідше купувати газети, мотивуючи це кризою, — і абсолютно даремно! Адже прочитана газета дуже багатофункціональна: окрім традиційних побутових цілей, вона може виконувати й суто дизайнерські — перетворитися на оригінальну сукню.

Тягайте «залізо» на здоров’я

Тягайте «залізо» на здоров’я

У черкаському мікрорайоні Митниця з’явилися два тренажерні «зали» просто неба. Як повідомили «УМ» у прес–службі черкаського міського голови, перший із них розмістили у сквері «Казка», а другий — на території скверу «Зірочка». Обладнання для обох спортивних майданчиків подарував місту черкаський завод «Темп».

Канікули з Богом

Канікули з Богом

На Тернопільщині все популярнішим стає дитячий відпочинок у християнських літніх таборах, що їх організовує Українська греко–католицька церква. Батькам вони особливо до вподоби, бо при духовній опіці вони спокійні за своїх синів–дочок, до того ж там їм у доступній і популярній формі пояснюють надзвичайно важливі речі, через різноманітні ігри та забави навчають добру та любові до ближніх.

Всі статті рубрики