Бензинова опозиція

Бензинова опозиція

Криза у Білорусі змусила засумніватися в достоїнствах «бацьки» Лукашенка навіть найвідданiших його прихильників. Що ж до більш поміркованих у політичному сенсі громадян, то, судячи з настроїв, які панують у білоруському суспільстві, із кожним днем вони стають усе ближчими до того, щоб вийти на вулиці з акціями протесту. Незважаючи навіть на сумний результат опозиційного мітингу 19 грудня минулого року.

Урятуйте від «захисника»!

Урятуйте від «захисника»!

Міністри оборони країн–членів НАТО знову збираються на засідання у Брюсселі, щоб обговорити результати авіаударів по Лівії, тиску на Муаммара Каддафі і план дій щодо завершення повітряної кампанії та під час перехідного періоду. Учора голова Військового комітету НАТО, адмірал Джіампаоло Ді Паола, наголосив, що операція в Лівії на основі резолюції Ради Безпеки ООН триватиме «не довше, ніж необхідно», і «наземної операції однозначно не буде».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ворогу здався наш гордий «Варяг»

Ворогу здався наш гордий «Варяг»

Крейсер під гордим іменем «Варяг» (не той, легендарний, який прославився під час Російсько–японської війни, а сучасний авіаносець) так і не стане розважальним комплексом. Хоча саме під переоснащення недобудованого крейсера у великий «туристичний атракціон» Україна 1998 року продала його Китаю за 20 мільйонів доларів. У сусідній з КНР Росії вже давно ходили чутки про те, що корабель залишиться авіаносцем, а в квітні низка китайських ЗМІ опублікували фото, які підтвер­джували цю версію. Тепер же надійшло й офіційне підтвердження: начальник генштабу Народно–визвольної армії КНР Чень Бінде в інтерв’ю гонконзькій газеті «Сянган шанбао» заявив, що Китай дійсно веде будівництво власного авіаносця, однак «поки що він іще не готовий».

Всі статті рубрики