Підійшли до межі

Підійшли до межі

Україна з Росією досягли значного прогресу в переговорах щодо демаркації міждержавного кордону. Як заявив міністр закордонних справ Костянтин Грищенко на черговому засіданні підкомітету з міжнародного співробітництва українсько–російської міждержавної комісії, яке відбулося минулої суботи в Одесі, «польо­ві роботи» з демаркації можуть початися вже в другому півріччі поточного року.

Ложка меду в бочці з дьогтем

Ложка меду в бочці з дьогтем

У парламенті днями зареєстрували новий, «покращений», законопроект щодо пенсійної реформи. Віце–прем’єр–міністр соціальної політики Сергій Тігіпко сподівається, що Верховна Рада ухвалить його ще до 4 липня, тобто до канікул. Доопрацьована пенсійна реформа, свідчить Тігіпко, включає 11 принципових змін порівняно з початковим варіантом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ворота цензури

Ворота цензури

Група журналістів почала вчорашній «професійний» день під парканом резиденції «Межигір’я» — маєтку Президента в селі Нові Петрівці неподалік від Києва. Зібралося півсотні медійників, які хотіли нагадати Віктору Януковичу про обіцянку, дану рік тому. Тоді під час прес–конференції глава держави запросив кореспондентів до свого заміського помешкання, намагаючись продемонструвати відкритість. Проте слова досі не дотримав.

Всі статті рубрики