Навіщо Кучмі Москва

Навіщо Кучмі Москва

Генпрокуратура таки дозволила Леонідові Кучмі з’їздити у Москву. Колишній Президент–ракетник попросився у столицю Росії, аби взяти участь у заходах із нагоди Дня космонавтики.

Чи був снайпер?

Чи був снайпер?

Учорашня робоча поїздка Віктора Януковича до Львова не обійшлася без дрібних провокацій — так виглядає, кимсь свідомо інспірованих для відповідного «розігріву» громадської думки. Напередодні візиту до міліції зателефонував невідомий і радісно повідомив, що вже приготував гвинтівку, з якої має намір убити Президента України. Майже одразу самопроголошеного снайпера «пов’язали». Як твердить прес–служба МВС, це «безпідставне повідомлення, вчинене з хуліганських спонукань, зробив 32–річий безробітний місцевий житель».

Перевірити, чи справді був хлопчик, тобто снайпер, чи, можливо, це у надрах спецслужб вирішили підкинути хмизу в багаття, «УМ» не вдалося.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Станцiя Мiнськ. Наступна — Київ?

Станцiя Мiнськ. Наступна — Київ?

Рівно 50 років після того, як космічний корабель вивів на орбіту Юрія Гагаріна, у Бориспільському аеропорту приземлився літак російського прем’єра Володимира Путіна. Такий привід просто неможливо не використати, — вирішили піарники російського лідера та оголосили, що Путін з Януковичем палко дискутуватимуть на гостинній українській землі про співпрацю у космічній сфері. Щоправда, допустили, що, незважаючи на відсутність офіційної програми візиту, високі чиновники злегка торкнуться й інших тем: енергетики, зв’язку, транспорту.

Всі статті рубрики