Стовідсоткова «суперовість»

Стовідсоткова «суперовість»

Останні дні зими виявилися надзвичайно успішними для українських тенісистів. Приємним саме по собі є вже те, що наші дедалі частіше потрапляють до вирішальних стадій турнірів. Стосується це передусім чоловіків, чий прогрес просто неможливо не помітити. Але минулих вихідних відзначилися представники обох статей – престижні турніри у складі інтернаціональних дуетів виграли Сергій Стаховський та Марія Коритцева.

Брак і перебір досвіду

Брак і перебір досвіду

За чотири стартові дні чемпіонату світу в Холменколлені розіграли вісім комплектів медалей. Нашій збірній похвалитися поки що особливо нічим — найвищим наразі є 17–те місце, здобуте супердосвідченою Валентиною Шевченко в суботній гонці переслідування на 15 км. А от для 25–річної Катерини Григоренко, котра лише входить у ритм елітних змагань, 33–тя позиція є найкращою на трьох світових форумах у її кар’єрі — це вам не на Універсіаді збирати медалі серед аматорів. Щодо переможців, то «золото» на цій дистанції стало вже другим на домашньому ЧС для норвежки Маріт Бйорген (перше – у спринті).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мутації і розмноження російських звірів

Мутації і розмноження російських звірів

Для зимових Олімпійських ігор 2014 року, які відбудуться в Сочі, обрали одразу трьох талісманів — Леопарда, Білого Мішку (ведмедика) та Зайку. Таким виявився підсумок бучного шоу із голосуванням у прямому ефірі Першого каналу (РФ) у суботу.

У гонитві за євроочками

У гонитві за євроочками

Зі стартом у єврокубках раунду «плей–оф» дедалі цікавішою стає боротьба в рейтингу УЄФА між країнами, які змагаються за вищий очковий коефіцієнт і, відповідно, якомога більше представництво своїх команд у наступному сезоні. Якщо говорити про Україну, то ми боремося за шосту рейтингову позицію, яка хоч і не додасть наших клубів у єврокубках, але дозволить уперше стартувати в Лізі чемпіонів аж трьом представникам України.

Всі статті рубрики