Такі різні подарунки

Такі різні подарунки

Позавчора президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак відзначив 54–й день народження. І саме цього дня чудовий подарунок йому зробив підопічний — Артем Прима. На відкритому чемпіонаті Європи, що стартував на оновленому стадіоні в італійському Ріднауні, чернігівець переміг в індивідуальній гонці на 20 км, припустившись на чотирьох вогневих рубежах одного промаху. Друге й третє місця з відставанням у 10 і 31 секунду відповідно посіли росіянин Устюгов та болгарин Анєв. Ще троє наших фінішували далі від п’єдесталу: Антон Юнак — 10–й, Віталій Кільчицький — 31–й, Андрій Возняк — 36–й.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Баварський рахунок

Баварський рахунок

Два потрапляння до першої тридцятки — таке досягнення українських спортсменів на чемпіонаті світу з гірськолижного спорту, що в неділю завершився на альпійському курорті Гарміш–Партенкірхен. На змагання до Німеччини їздили п’ятеро українців, але більш–менш високими позиціями у своїх дисциплінах могли потішити хіба двоє. Богдана Мацьоцька із Прикарпаття була єдиною представницею нашого жіноцтва і показала свій наразі найкращий результат на світових першостях — 26–те місце в суперкомбінації. У цій же дисципліні на схожій позиції фінішував Ростислав Фещук — як уже писала «УМ», він став 25–м.

Робота на перспективу

Робота на перспективу

Не секрет, що Кубок світу з санного спорту — комерційні змагання, які проходять під патронатом бізнес–гігантів, тому не дивно, що цей турнір стає більш популярним, ніж чемпіонат світу, особливо тоді, коли на планетарних форумах не стоїть питання розподілу олімпійських ліцензій. За повідомленнями німецького каналу ARD, трансляцію командної естафети на заключному етапі КС у латвійському місті Сігулда дивилися 2,71 млн. глядачів — рекорд для спортивних телеподій, що коли–небудь транслювалися каналом. За боротьбою в цьому молодому, але, як виявляється, вельми цікавому виді змагань пильно стежив і президент МОК Жак Рогге. Бельгієць спеціально завітав до Латвії, аби пересвідчитись у «життєздатності» естафети напередодні прийняття рішення щодо її включення до програми сочинської Олімпіади–2014.

Всі статті рубрики