Сваволі — стоп!

Сваволі — стоп!

Українські журналісти вимагають від влади не чинити перешкод у їхній професійній діяльності. Про це йдеться у заяві організації «Стоп цензурі», підтриманій «Репортерами без кордонів».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Я буду в Українi»

«Я буду в Українi»

Генпрокуратура змінила статус Юлії Тимошенко з підозрюваної на обвинувачувану та взяла з неї підписку про невиїзд. Відповідну постанову леді Ю отримала позавчора ввечерi під час допиту й на виході з будівлi Слідчого управління ГПУ ознайомила з нею журналістів.

Подайте Пшонку!

Подайте Пшонку!

Міська прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом побиття у Верховній Раді 16 грудня. Розслідування доручено слідчому відділу прокуратури столиці. Як повідомила вчора прес–служба Генпрокуратури, ідеться про порушення закону за частиною 2 статті 344 Кримінального кодексу — «втручання в діяльність державного діяча». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 300 до 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років (як варіант — із позбавленням права обіймати певні посади терміном до трьох років).

Всі статті рубрики