Протест — найкраще свято

Протест — найкраще свято

Учора Майдан знову дихав народним протестом. Не так потужно, як у 2004 році, — бо ті події та емоції, мабуть, не можуть повторитися, — але значно сильніше, ніж у інші постреволюційні роки. Річницю революції відзначили у найкращий спосіб — акцією протесту. А ще — «сімейними» зустрічами на майдані Незалежності, зібраннями, концертами.

Горе–студент, віце–президент

Горе–студент, віце–президент

Диплом про вищу освіту давно перестав бути в нашій державі ознакою освіченості та компетентності. Тож і відсутність вищої освіти зовсім не означає, що ви не можете претендувати на керівну посаду в державних структурах. Ось і Валід Арфуш, який нині трудиться у Національній телерадіокомпанії України віце–президентом, абсолютно не комплексує через те, що не має вищої освіти. Чиновник в ефірі програми «Чорне і біле» на телеканалі ТВі сам зізнався, що досі не спромігся одержати диплом. Він так i не закінчив Дніпропетровський національний університет за фахом «журналістика». «Ми, коли приїхали з братом до Дніпропетровська, мали в кишені всього 150 доларів на життя, і займало більше часу не навчання, а пошук будь–яких можливостей заробляти гроші. Щоб просто нормально жити», — пояснив він.

Два голоси мої, два голоси

Два голоси мої, два голоси

Дізнатися остаточний розклад політичних сил у Рівненській обласній раді заважали результати виборів у проблемному Млинівському виборчому окрузі №22, де кандидатка від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Алла Черній набрала на два голоси більше, ніж висуванець Партії регіонів Віктор Ковальов. Останній оскаржував свою поразку в судах різних інстанцій, які приймали протилежні ухвали. Остаточне рішення вже під час сесії довелося виносити членам обласної виборчої комісії. Вони визнали депутатом облради представницю «Батьківщини».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики