На берегах різних океанів

На берегах різних океанів

П’ятьма матчами четверга та в ніч на п’ятницю за київським часом стартувало дев’ятимісячне свято любителів хокею найвищого рівня — 93й регулярний чемпіонат НХЛ. Завершиться він 10 квітня, після чого уболівальників очікуватиме найцікавіше: ігри «плейоф» за Кубок Стенлі. Матч усіх зірок ліги цього сезону прийме «Кароліна» 30 січня. Також заплановано провести так звану «зимову класику» — гру на відкритому стадіоні з найбільшою глядацькою аудиторією. У столиці Пенсильванії зустрінуться «Піттсбург» та «Вашингтон».

Невизначеність орієнтації

Невизначеність орієнтації

На старті нового сезону українським гандболістам довго розкачуватися не довелося. Команди активно включилися в «розборки» на внутрішній арені, та й «на Європі» довелося показувати своє вміння на повну котушку.

Головна котушка — у «Запоріжтрансформаторі». На жаль, «ЗТР», чемпіон України, не пройшов кваліфікацію Ліги чемпіонів і тепер разом із «Портовиком» виступає в другому за престижністю Кубку ЄГФ. Зате в національній першості запоріжці впевнено виграли всі п’ять матчів. І взагалі, команда поставила собі за мету жодного разу в сезоні не програти в національній першості.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики