Шукайте в Олеся і команди!

Шукайте в Олеся і команди!

Виявляється, ще 2 вересня Печерський райсуд столиці надав дозвіл на проведення обшуку житла двох соратників столичного мера Черновецького — секретаря Київради Олеся Довгого та керівника Головного управління комунальної власності КМДА, депутата Київради від Блоку Черновецького Анатолія Чуба. Обидві постанови підписала суддя Квасневська, яка видала їх у справі про незаконне відчуження пакетів акцій «Київводоканал» та «Київгаз» у відповідь на звернення слідчого Генпрокуратури.

Пізніше, ніж діти в школу

Пізніше, ніж діти в школу

Сьогодні відкривається сьома сесія парламенту VI скликання. За графіком, депутати мали б зібратися лише на урочисте засідання, а наступний пленарний день мав бути аж через два тижні. Багато хто обурювався: мовляв, народні обранці вирішили продовжити собі літні канікули. Тож фракції домовилися працювати весь цей тиждень у пленарному режимі.

Кому вже «Досить!»?

Кому вже «Досить!»?

Починається новий політичний сезон — і стартує він під акомпанемент акцій протесту. Юлія Тимошенко запланувала мітинг під вивіскою Народного комітету захисту України та ВО «Батьківщина». Акція біля Верховної Ради проводитиметься під гаслами «Зупини підвищення цін на газ!», «Дай відсіч грабіжницькому уряду Азарова—Тігіпка!», «Ні збільшенню пенсійного віку!»

Нам і в організації ОК

Нам і в організації ОК

Громадська ініціатива «Оновлення країни» вирішила не перетворюватися на партійний проект. Це було задекларовано на форумі «ОК», який відбувся минулої суботи в Києві і підбив підсумок першого етапу розвитку структури. «Ми свідомо не йдемо шляхом створення власного партійного проекту. Ми не поглиблюватимемо розкол у патріотичному русі. Ми відкриті до діалогу з усіма патріотичними силами заради єдності та української перемоги», — йдеться в резолюції, затвердженій учасниками зібрання в бізнес–центрі «Парус».

Юля насушила сухарів

Юля насушила сухарів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тоді як правоохоронці оголосили в міжнародний розшук екс–міністра економіки Богдана Данилишина та викликають на допит до Генпрокуратури журналіста газети Kyiv Post Юрія Онишківа, який минулого тижня опублікував інтерв’ю із розшукуваним, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко зізналася, що захищає своїх колишніх підлеглих від арештів. Ідеться не лише про Данилишина, а й про екс–главу Держказначейства Тетяну Слюз.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики