І півкнязівства на додачу!

І півкнязівства на додачу!

У середовищі найжаданіших холостяків світу сенсація: князь Монако Альбер ІІ, який до 52 років був затятим парубком, зібрався одружитися! Учора очільник карликової, але дуже дорогої й розкішної країни на Лазуровому узбережжі оголосив про свої заручини з колишньою плавчинею Шарлін Уїттсток.

Фанати. Сага. Очікування

Фанати. Сага. Очікування

Загадкові вампіри, палке кохання, красиві герої — здавалося б, сюжетів на основі такого «коктейлю» у кіно було вже безліч. Але такою шаленою популярністю, якою користується у нинішньої молоді кіносага «Сутінки», досі, здається, не міг похвалитися жоден фільм. Після виходу 2008 року першої стрічки за тетралогією Стефані Майєр (зараз авторка, надихнувшись успіхом, пише п’ятий роман) глядачі тінейджерського віку мов подуріли. Виконавців головних ролей засипали мільйонами електронних і «справжніх» листів, а плакати з їхніми зображеннями розлітаються з торгових точок швидше, ніж гарячі пиріжки.

Слово генерала

Слово генерала

Візит президента Росії Дмитра Медведєва до США відбувається на тлі внутрішнього скандалу в цій країні. До Вашингтона з Кабула терміново відкликано командувача американського угруповання та Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані Стенлі Маккрістала. Учора Барак Обама мав із ним зустріч віч–на–віч, після якої збирався ухвалити рішення щодо подальшої долі генерала. За даними джерел у Білому домі, президент дуже лютий і сповнений рішучості відправити Маккрістала у відставку, але, як справжній демократ, вирішив не робити цього, доки не поговорить із командувачем американського контингенту особисто. Втім, як повідомляє Сі–Ен–Ен, генерал і сам був готовий подати главі держави «відставний» рапорт, бо ж не на жарт проштрафився.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики