Нікчемна «стоденка»

Нікчемна «стоденка»

Віктор Янукович не виконує своїх передвиборчих обіцянок і не працює на поліпшення економіки. Про це заявляє партія «Наша Україна», аналізуючи перші три місяці роботи нового Президента. «Янукович не вніс жодного законопроекту до Верховної Ради, не ініціював жодної реформи, не виступив із жодною ініціативою, спрямованою на покращення життя українців. Натомість новий керманич устиг зробити низку кроків у зовнішньополітичній сфері, які завдали серйозного удару по національним інтересам України», йдеться в заяві партії. «Нашоукраїнці» відзначають, що Віктор Янукович узявся за згортання свободи слова, відновив практику ручного управління економікою, посилив роль олігархів у прийнятті політичних рішень, веде активну русифікацію у сферах освіти, культури, науки.

Транш–привид

Транш–привид

«Сьогодні вірогідність того, що Міжнародний валютний фонд відмовить Україні у продовженні співпраці за новою програмою, становить 9 до 1», — інформує УНІАН із посиланням на джерело, поінформоване про хід переговорів із МВФ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому це тут геноцид наснився?

Кому це тут геноцид наснився?

Ще один удар по українству приготував міністр освіти та науки Дмитро Табачник. Тепер він пропонує прямим текстом записати в навчальній програмі, що Голодомор — не геноцид, а «спільна трагедія України, Росії, Білорусі і Казахстану». Про це міністр заявив під час прямої телефонної лінії в газеті «Комсомольская правда в Украінє», відповідаючи на запитання про суб’єктивність викладання історії в українських школах.

«Рибак» Рибака...

«Рибак» Рибака...

У пресі днями промайнуло повідомлення, що Віктор Янукович, визначаючись із кандидатурою голови КМДА, вже зупинив свій вибір на заступнику голови Партії регіонів, народному депутату Володимирові Рибаку. Особливої сенсації в цьо­му повідомленні немає, адже невдовзі після президентських виборів саме Рибака називали одним із найвірогідніших претендентів на цю посаду. Є інший пікантний нюанс: як і у стосунках із Росією, Янукович надто поспішає. Просто–таки скаче поперед батька в пекло: адже, згідно з чинним законодавством, мером Києва і головою КМДА має бути одна особа. З цього приводу навіть існує роз’яснення Конституційного Суду. Чи є чинний Закон «Про столицю» досконалим чи ні — питання інше. Це закон, і його слід дотримуватись. Тим паче коли його відповідність нормам Конституції підтверджена окремим вердиктом КСУ.

Всі статті рубрики