П’єр Рішар: Найголовніше — це гра!

П’єр Рішар: Найголовніше — це гра!

З роллю фестивального гостя, який не хоче здаватися зіркою, відомий французький актор упорався на славу. Він дозволяв сфотографуватися біля нього на згадку, роздавав із безмежною щедрістю автографи, пригощав власним вином і навіть ризикнув на сцені Оперного театру повторити кілька знаменитих епізодів із давно відомих фільмів. Мабуть, таки не лукавив актор, коли говорив, що гра для нього — не робота, а відпочинок, від якого він завжди отримує шалене задоволення. Глядачі, між іншим, теж. Навіть коли той, граючи, просто живе.

Виповісти свій скарб

Виповісти свій скарб

У Музеї шістдесятництва (він зараз «приймакує» у музеї Михайла Грушевського) зібралося понад 60 полотен Люби Міненко, які впродовж років малярка подарувала йому. А тут — її 60–річний ювілей. Тож вирішено було приурочити до нього цю хоч і не дуже велику за обсягом, але містку виставку, якій авторка дала назву «Велика сповідь».

Підкорювач фортепіано

Підкорювач фортепіано

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли народний артист України Альфред Кухарєв виходить на сцену, слухачі й гадки не мають, що перед ними чоловік, якому у травні виповнилося 85 років. У нього, як і раніше в молодості, легка хода, світлий розум, а в очах іскриться тепла посмішка. За своє мистецьке життя довжиною в 65 років де тільки не довелося йому побувати, скільки зіграти концертів. Альфред Кухарєв — музикант від Бога. Видно, йому випала така доля, щоб прославити батьківщину у всьому світі. Він був концертмейстером найвідоміших українських співаків — Дмитра Гнатюка, Євгенії Мірошниченко, Бели Руденко, Діани Петриненко, Анатолія Солов’яненка, Миколи Кондратюка. Йому доводилося акомпанувати Іванові Козловському, Костянтину Огнєвому, Миколі Кондратюку, Валерії Барсовій, Юрію Гуляєву...

НЬЮЗ РУМ

НЬЮЗ РУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики