Самогон «Стефаник»

Самогон «Стефаник»

Класики витримують усе. І байдужість учителів (за соціологічним дослідженням Національного педуніверситету імені Драгоманова, українську класику читають «для душі» лише 12,3% студентів — майбутніх педагогів). Витримують і самоствердження на хрестоматійних творах сучасних біографічних романістів.

Кіно і німці

Кіно і німці

Півроку тому в Берліні з ініціативи української громади з’явився кіноклуб. Українці та всі, хто цікавиться країною, зустрічаються там щомісяця, щоб подивитись новинки українського кіно. Зустрічі відбуваються у польському авангардному клубі, або, як вони себе називають, Клубі польських невдах: тут збираються симпатики Східної Європи, серед яких чимало німців.

На низькому старті

На низькому старті

Сніг із дощем, що минулого вівторка звалився на голови мешканцям Лазурового узбережжя, не завадить проведенню 63–го Каннського кінофестивалю. Президент Палацу фестивалів Давид Ліснар заявив, що стихія пошкодила незначну частину змонтованого до фестивалю обладнання.

Французький шарм «Харківського бузку»

Французький шарм «Харківського бузку»

Зірковий дует прибуде до міста на ІІ Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів «Харківський бузок», що розпочнеться в середині травня. Як «УМ» уже повідомляла, своїм власним кіношним фестом Харків «розжився» тогорічної весни завдяки ентузіазму місцевих діячів кіномистецтва.

НЬЮЗ РУМ

НЬЮЗ РУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики