Янукович дає Раду регіонам

Янукович дає Раду регіонам

Віктор Янукович уперше на посаді Президента провів зустріч із керівниками обласних державних адміністрацій. Позавчора «губернатори» зібралися під проводом нового глави держави в адміністрації Президента. «Велика перерва в розвитку регіонів, що тривала кілька останніх років, завершилася», — оголосив Янукович. Лідер Партії регіонів заявив, що вимагає від голів ОДА «доброї, ефективної роботи». «Від вас залежатиме, як люди ставитимуться до влади, до Президента. Розумію, що швидко все зробити не вдасться, але я хочу, щоб ви підходили до своєї роботи системно», — наголосив В.Я. із ноткою погрози.

Район у спадок

Район у спадок

Серед сотень указів про відставки й призначення голів районних держадміністрацій, які з’явилися на сайті Президента вчора й сьогодні, особливу увагу привернув один — той, що визначив нову посаду Сергія Петровича Кушнарьова, брата покійного депутата–«регіонала».

Ставлення ЗМІнилося

Ставлення ЗМІнилося

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» висловила занепокоєння погіршенням ситуації зі свободою слова в Україні після приходу до влади Президента Віктора Януковича. «В останні три місяці відбулося серйозне повернення до залякування та фізичних нападів на журналістів, а також перевищення повноважень щодо мас–медіа», — ідеться в прес–релізі «Репортерів»

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики