ЦИТАТИ ТИЖНЯ

19.03.2010

Лариса Скорик,
архітектор, громадський діяч
— про своє відкриття щодо шляхетського походження Януковича:

— Я, як архітектор, по абрису й повороту голови, по формі рук можу досить багато зрозуміти про генеалогічне дерево людини. Так от, як би не намагалися дошкуляти Януковичу і возвеличувати Тимошенко, його постава, тектоніка, якщо вже про це йдеться, свідчать про приналежність до вищого стану, а її зовнішні дані вказують на плебейство.

(«Комсомольская правда в Украінє»)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр
— про несправний спадок Юлії Тимошенко:

— Який порядок может бути в країні, кали у прем’єр–міністра нєсправний службовий автомобіль? Я поцікавился, а на чому ж вона пєрєсувалася. Виявляєтса, на асабістай машинє, хоча ні в деклараціях, ні в палкіх зверненнях до людей Тимошенко нє згадувала, що маєт асабістий бранірований... браньований «Мерседес».

(«5–й канал»)

 

Юлія Тимошенко,
лідерка БЮТ
— про закид Азарова:

— Професіоналізм чиновника починається з того, щоб забезпечити роботу того, що тебе оточує. Я впевнена, що в цього Прем’єра і машини не будуть їздити, і в бюджеті не буде складатися баланс. Судячи з менталітету і віку тієї людини, Миколі Азарову було б доречніше пересісти на коней.

(«Українська правда»)

 

Ганна Герман,
заступник глави адміністрації Президента
— про те, чому для проїзду Януковича на роботу перекривають рух мало не по всьому Києву:

— Якщо Президент буде стояти в заторах, то стояти буде вся країна.

(«Інтер»)

 

Олег Ляшко,
народний депутат від фракції БЮТ
— про те, як лідерка БЮТ потраплятиме надалі до парламенту:

— Юлія Тимошенко, незалежно від того, яку посаду вона займає або взагалі не займає, як казав класик, «наше все». У Тимошенко достатньо авторитету і поваги в суспільстві, щоб бути центром всіх подій в країні, не займаючи жодної державної посади. Оскільки Юлія Володимирівна, на жаль, не є народним депутатом (чи на щастя, бо там насправді дуже важка атмосфера, і нормальній людині складно працювати у залі Верховної Ради), я думаю, на фракції знайдемо варіанти, яким чином її провести.

(«1+1»)