Привіт від нового Марадони

Привіт від нового Марадони

На пальцях однієї руки можна перерахувати захисників, які могли б завадити форварду «Барселони» Ліонелю Мессі демонструвати свої бомбардирські здібності. Не знайшлося такого оборонця й у складі «Штутгарта», який позавчора завітав на «Ноу Камп», аби позмагатися з господарями арени за путівку до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

По повній програмі

По повній програмі

Провідні майстри малої ракетки України останніми роками радують своєю грою кого завгодно, лише не українського уболівальника. Не від доброго життя нашим спортсменам доводиться заробляти на шматок хліба в закордонних клубах. Але не тільки в грошах справа. Просто для спортсмена рівня національної збірної важко знайти мотивацію, щоб виступати в чемпіонаті України, адже тут конкуренції майже немає. Проте як мінімум раз на рік еліта вітчизняного пінг–понгу злітається на місце проведення командно–особистої першості України. За результатами цього турніру формується національна збірна України та її найближчий резерв. Тому до змагань у сучасному, навіть за європейськими мірками, спорткомлексі «Норд» була прикута увага і тренерів збірних, і функціонерів. Саме за підсумками цього чемпіонату наставник збірної Володимир Геворгізов визначає кандидатів на чемпіонат світу, що незабаром відбудеться в Москві.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Яна Ворушило: Ми так гучно співали гімн, що організатори вимкнули фонограму

Яна Ворушило: Ми так гучно співали гімн, що організатори вимкнули фонограму

«Свіжим вітром з України» назвали нашу жіночу збірну з індорхокею на чемпіонаті Європи, що проходив наприкінці січня в німецькому Дуйсбурзі. Ще б пак: перемогти команди Німеччини, Голландії, Іспанії — найсильніших! — і взяти «золото». При цьому — унікальний випадок — українська збірна була представлена гравцями з одного міста і навіть вихованцями однієї школи. За Україну боролися дівчата з Сум.

Муніципальний спортивний клуб «Сумчанка» — український флагман і в закритих приміщеннях (індорхокей — 6 на 6 гравців, менший майданчик), і в традиційному хокеї на траві (11 на 11). Форвард «Сумчанки» Яна Ворушило і зараз хвилюється, згадуючи в розмові з кореспондентом «УМ» найбільшу перемогу збірної України під дахом.

Всі статті рубрики