А селяни — проти!

А селяни — проти!

Тернопіль знову дедалі більше потерпає від сміття. Як повідомляла «УМ», уже майже тиждень відходи не вивозять із міста. Термін усіх угод зі сміттєзвалищами як в області, так і за її межами, вичерпався, а укласти нові договори поки що не вдалося.

60 хвилин для роздумів

60 хвилин для роздумів

27 березня о 20.30 у 110 країнах та 1883 містах світу на одну годину згасне світло. Щоправда, не всюди, а лише у квартирах та офісах тих, хто небайдужий до екологічної ситуації на планеті. Так пройде акція «Година Землі», під час якої люди, яких турбує проблема глобального потепління, виражатимуть свій протест, а заразом зекономлять мільйони кіловат електроенергії.

«Автономний» газ

«Автономний» газ

Позавчора близько четвертої години дня в одній із квартир на першому поверсі дев’ятиповерхового будинку в центрі міста Чортків Тернопільської області пролунав вибух. Ударна хвиля пошкодила двері та вікна у восьми квартирах, ще в багатьох повилітали шибки. Окрім квартири, де, власне, стався вибух, а відтак зайнялася пожежа, серйозно постраждало й помешкання, розташоване над нею. Його 45–річний господар, який саме був удома, одержав 70–відсоткові опіки тіла I та II ступенів і зараз у важкому стані перебуває в реанімації.

Бандера онлайн

Бандера онлайн

Отримати об’єктивні та вичерпні відомості про батьківщину Степана Бандери в інтернеті відтепер можна й на сайті села Старий Угринів, де народився і виріс майбутній Провідник ОУН. На сайті «Бандера–Угринів» (bandera.net.ua), який днями відкрився у всесвітній мережі, розміщено контактну інформацію туристично–інформаційного центру «Батьківщина Бандери», громадського осередку «Бандерія», різноманітні відомості про життя та діяльність Угринівської громади й сіл–побратимів.

«Константін–2»

«Константін–2»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Депутат російської Держдуми, «єдинорос» і директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін сподівається, що Чорноморський флот Росії залишиться в Севастополі вічно, Крим стане «полігоном для відпрацювання» федеративності України, з «довгої шухляди» дістануть проект Єдиного економічного простору, а незабаром до нас приїде й мер Москви Юрій Лужков. Усі ці заяви політика–українофоба відрізняються від попередніх лише тим, що зроблені вони не в Москві, а в Києві. Організатори веб–конференції на інтернет–сторінці From.ua, знаючи «симпатії» багатьох українців до постаті Затуліна, попросили «утримуватися від образ, лайки і нецензурних виразів».

«Рибна юшка» з крану

«Рибна юшка» з крану

Якість водопровідної води в Києві ніколи не витримувала критики — тепер же вона взагалі може впасти нижче «плінтуса». Масовий мор річкової риби, яка почала гнисти й отруювати воду, спричинив критичну ситуацію з водопостачанням. «На превеликий жаль, на Дніпровській та Деснянській водоочисних станціях проектом не передбачена стадія дезодорації води (нейтралізація невластивих запахів). Єдиний спосіб запобігти подальшому погіршенню якості питної води — застосовувати спеціальні коагулянти, флокулянти та сорбенти», — пояснюють у прес–службі «Київводоканалу». А грошей на все це добро просто немає.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Врода проти СНІДу

Врода проти СНІДу

Сексуальна білявка в обтягуючому костюмі з емблемою Червоного Хреста йде просто на тебе. Простягаючи горнятко для збору коштів для Червоного Хреста, вона промовляє: «От бачите, це зовсім не складно. Хто почне?». До неї підбігає кумедний дядечко Ренар, готовий у будь–який момент замінити вродливицю «на посту».

Всі статті рубрики