«Донецькі» не жартують

«Донецькі» не жартують

Зі своїм першим візитом новопризначений «футбольний» віце–прем’єр Борис Колесников вирушив до Львова, прихопивши мало не півкабміну — спортивного міністра Равіля Сафіулліна, «транспортника» Костянтина Єфименка, міністрів економіки та фінансів Василя Цушка і Федора Ярошенка й навіть очільника Міністерства регіонального розвитку Володимира Яцубу. Крім міністрів–новачків, до Львова прибув і успадкований «старий» український директор Євро–2012 Маркіян Лубківський.

Владо, не будь глухою

Владо, не будь глухою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Унікальний заклад — Київський дитячий центр для дітей із проблемами слуху та мовлення (СУВАГ) — опинився під загрозою виселення. Ще торік Київрада внесла приміщення центру за адресою Володимирська, 43а, до переліку об’єктів приватизації. А значить, рано чи пізно дітям, які навчаються тут вимовляти свої перші слова, доведеться змінювати місце прописки. Заступник голови КМДА Ірена Кільчицька запевняє, що поки не знайдуть іншого «адекватного приміщення», ні про яке виселення не може бути й мови. Але питання в тому, де саме буде те нове приміщення. Швидше за все, на околиці міста, а не в центрі столиці, куди батькам зручно привозити дітей.

Вода наступає

Вода наступає

Укргідрометцентр у своєму прогнозі попередив про можливі паводки практично на всій території України. Значне підняття рівня води в річках очікується у середині квітня: тоді почнеться інтенсивне танення снігів, попереджають метеорологи. Максимальний рівень води — від 0,2 до 2,5 метра вище норми — прогнозують у верхів’ях та пониззі Прип’яті, на її притоках, Верхньому Дніпрі на Чернігівщині та біля Києва, Десні, Сеймі, на річках басейнів Західного Бугу і Південного Бугу, Інгулі, Інгульці, верхній та середній частині басейну Сіверського Дінця, лівобережних притоках Середнього Дніпра, низці лівих рівнинних приток Дністра, українській ділянці Дунаю тощо.

Міністри ліфчиків

Міністри ліфчиків

Коло інтересів дівочого руху «Фемен» надзвичайно широке — від сучасного мистецтва й спорту до політики. Але про що не йшлося б, аргументи епатажних краль сталі: вони послідовно виражають свою позицію оголеними принадами. Вчора ж «Фемен» зрадив сам собі й виказував своє обурення в... одягненому вигляді. Протестували дівчата проти недотримання гендерного паритету в новому Кабміні.

Платіть штраф і не кашляйте

Платіть штраф і не кашляйте

Антимонопольний комітет України оштрафував на один мільйон гривень австрійську компанію Boehringer Ingelheim за поширення в Україні недостовірної реклами лікарського засобу «Лазолван». Рекламний ролик із відомим гаслом «Кашель вилікує вам, звільнить подих — «Лазолван» на українських каналах «крутять» із 2009 року.

Спіднє із соціальним підтекстом

Спіднє із соціальним підтекстом

У вівторок жирний знак оклику в основних показах Українського тижня моди поставило соціальне фешн–шоу від Благодійного фонду Олени Франчук «АнтиСНІД». Це четвертий соціальний фешн–проект фонду, в якому беруть участь українські дизайнери. Перший раз кожен модельєр представляв по одній червоній сукні, темою другої колекції було весільне вбрання, втретє створювали мілітарний образ, цього разу на часі спідня білизна.

А наостанок — Сімеїз

А наостанок — Сімеїз

Учора офіційно змінилося керівництво Ради міністрів та Верховної Ради АРК. Та перш ніж подати у відставку з посади прем’єр–міністра автономії, Віктор Плакида вочевидь устиг зробити прощальний «подарунок» для «своїх» людей. Напередодні ротації «регіональної» влади півострова, Рада міністрів АРК дозволила 194–м щасливчикам почати розробку проектів землевідводу «жирних» ділянок, розташованих «у самого–самого моря» — за межами Сімеїзської селищної ради, що неподалік Ялти, в межах села Оползнєве.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вірус із неба

Вірус із неба

16 березня Єврокомісія затвердила рішення румунської влади про визначення зоною ризику комуну Летеа, що в окрузі Тульча у дельті Дунаю. Себто зовсім неподалік кордону з Україною. Як повідомляє прес–служба ЄК, на одній із місцевих птахофабрик зафіксовано спалах «пташиного грипу» — той факт, що це саме вірус H5N1, уже підтвердила румунська національна лабораторія. Наші сусіди одразу ж запровадили необхідні попереджувальні заходи. Зокрема, знищили птахів на враженій фабриці та встановили захисну зону в радіусі трьох кілометрів і зону посиленого огляду в радіусі десяти кілометрів.

Всі статті рубрики