Ванкувер на весь світ

Ванкувер на весь світ

Коли читачі «УМ» триматимуть цей номер газети в руках, у Ванкувері вже буде запалено вогонь ХХІ зимової Олімпіади. Урочиста церемонія завершилася вже тоді, коли в Україні був ранок. Естафета олімпійського факела тривалістю 45 тис. км буде завершена, генерал–губернатор Канади Мішель Жан оголосить Ігри відкритими. Сьогодні у Ванкувері та його околицях почнуться змагання.

Чи існує єдиний рецепт психологічної підготовки спортсменів напередодні до великих змагань? Підхід у кожного свій. Хтось перед стартом змагань прагне побути на самоті, а для когось вечірка — кращі ліки.

Биті двічі

Биті двічі

Рік тому наша збірна, проваливши олімпійську кваліфікацію, попрощалися з надією потрапити до Ванкувера. Тож турнір серії «Європейського хокейного виклику», який позавчора почався в Італії, став для наших гравців своєрідним ерзацем. Упродовж трьох днів «товариського» змагання за коловою системою ми маємо нагоду отримати ще одну відповідь на питання, чи спроможні підопічні... вже не Сеуканда, а відсутнього білоруського тренера Захарова претендувати на підвищення у класі. Адже наші суперники на турнірі в Італії — команди саме того рівня, над яким слід вивищитися, аби потрапити у вищий дивізіон чемпіонату світу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики