«Прем’єром я не буду»

«Прем’єром я не буду»

Віктор Ющенко відхрестився від керівництва Кабінетом Міністрів, відповідаючи на запитання про таку можливість у випадку президентства Віктора Януковича. Про це Ющенко сказав у ефірі ICTV, реагуючи й на закид про те, що між Ю. і Я. існує домовленість про співпрацю, яка передбачає, що голова Партії регіонів стане гарантом, а нинішній Президент очолить уряд.

Забіг на «бронзу»

Забіг на «бронзу»

Штаб Сергія Тігіпка заявив про те, що під час виборчої кампанії відбуваються маніпуляції з соціологічними даними, а рейтинг «вічно перспективного» кандидата занижують. На горіхи перепало компанії «ТНС — Україна», яка спеціалізується на проведенні соцопитувань. «Рейтинг, оприлюднений цією компанією як рейтинг Тігіпка, був свідомо занижений», — підкреслила вчора на прес–конференції довірена особа кандидата Олександра Павленка.

УНР–2009

УНР–2009

У кількох регіонах України пройшли установчі конференції Української національної ради — громадської організації, яка має намір продовжити справу Народного руху. Створено центральний виконком, який очолив Микола Поровський. До оргкомітету ввійшли Дмитро Павличко, Іван Драч, Євген Сверстюк, Іван Дзюба, Микола Жулинський та інші достойники. Вже 20 грудня відбудеться установчий з’їзд, на якому планується обговорити політичну ситуацію, проект Конституції тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики